Çok şansızım :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüz asırdır falan pre çekilişine giriyorum ve kazanamıyorum şansa bak :D arkadaşomda en az 2 senedir bekletiyor inial kartta alamıyom aile farkederse agzımı burnumu kırar ne yapacağım çok istiyorum ama :D

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oda ekmek parasi koalacik -_-

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Şu sıralarda ben çok şanslıyım nedense. Java ile 1-10000 arası sayı atıp 779 yazarak tutturmak nedir arkadaş dfasdfas.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam o oyunu kendi emeğiyle yapıyor ve çalışanlarıda var onlara maaş da vermek zorunda ve günahı şaka olarak söylemiştim ama gerçekten günah.
Şu dönemde interneti olmayan cihaza cihaz denmiyor, internet varken de crack'i önlemek çok zor değil. Eğer emeğini korumak istiyosa bunu engelleyebilir. Özellikle birçok antivirüs programında crack mümkün değil.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adam o oyunu kendi emeğiyle yapıyor ve çalışanlarıda var onlara maaş da vermek zorunda ve günahı şaka olarak söylemiştim ama gerçekten günah.
Gunah olsa neden notch bunu yasaklamasinki ? Cok oyunculuyu sadece prelere yapabilirdi.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir çocuk, oyun oynama ihtiyacı vardır, zorunludur. Sağlık kitaplarında bile bir çocuğun "oyun dönemi" vardır.
İstisnalar var
Eğer parası yoksa bu tür oyunları crack oynamasında bence bir engel yoktur ve olmamalı.
Parası var ise oyunu satın almak zorundadır.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Peki oturup kalkmak ?.