lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Geçen gün ödevimi çıkarttırmak için internet kafeye gittim, biraz canım sıkılmıştı ve ödev çıktıktan sonra bir masa açtırıp video izlemeye karar verdim. Youtube'a girdiğimde sitenin tasarımının değişmiş ve gayet hoş bir hal almış olduğunu gördüm. 30 dakika sonra eve gidip Youtube'a girdim ancak benim bilgisayarımdan Youtube girdiğimde benim beğendim o tasarım yoktu eski tasarım vardı. Arada bir internet kafeye uğrayıp baktım ancak Youtube onlara hala yeni tasarımında idi. Eğer herhangi bir bilginiz var ise bu tasarım değişikliği ile ilgili bana nasıl ayarlayabileceğimi anlatabilir misiniz? Cidden o görünümüne hayran kaldım ve şuanda Youtube'a girmeyi hiç istemiyorum bile eski görünümü bana çok çirkin geliyor. Bilgi verirseniz sevinirim.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Arada bir değiştiriyorlar fontu arkaplanı felan ama bilemiyorum sanırım kullanıcı oyu ölçmeli bir şey gibi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bendede Olmuştu Bir Ara O Geçenlerde Geçmişi Sildiğimde Şöyle Arama Butonu Şeffaf Gibi O Süreyi Gösteren Yer Tamamen Şeffaf Köşeler Hafif Ovalimsi Güzel Bir Tasarımdı Birkaç Saat Sonra Tekrar Eski Tasarımı Aldı :p

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Olmuştu Bir Ara O Geçenlerde Geçmişi Sildiğimde Şöyle Arama Butonu Şeffaf Gibi O Süreyi Gösteren Yer Tamamen Şeffaf Köşeler Hafif Ovalimsi Güzel Bir Tasarımdı Birkaç Saat Sonra Tekrar Eski Tasarımı Aldı :p
Aynen onu diyordum ya inanılmaz güzeldi.

Acaba böyle Youtube'un tasarımını değiştirmemizi sağlayan programlar falan var mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o olay bendede oldu ben mozilla firefox dan girdiğimde alttaki play stop tuşlarının görüntü kalitesi ayarlama tuşlarının arkasının saydam olduğunu gördüm ama google chromeda öle değildi alt kısım siyahtı sonra operaya girdim ve google chromeda siyah olan kısım onda saydam bir siyahtı yani arkası görünüyordu az da olsa

Google Chrome ve Mozilla Firefox aradaki fark belli oluyor :D Operayıda koyacaktımda pc acayip berbat ve iki gündür açık duruyor üç browseri kaldıramıyor böle durumlarda :D

Sağda oyun videosu vardı paylaşımı yasak ise şimdiden özür dilerim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0