MrTurhan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ödümü Kopardın Oküz !Ben sana yeni bir oyun öneriyim istersen oyunun 1 ve 2 si var. İlk agar.io oyna istediğin zaman agor.io ya geçebilirsin. Nası açıcam dersen adres çubuğuna yazcan öyle.
Ödümü Kopardın Oküz !Ben sana yeni bir oyun öneriyim istersen oyunun 1 ve 2 si var. İlk agar.io oyna istediğin zaman agor.io ya geçebilirsin. Nası açıcam dersen adres çubuğuna yazcan öyle.
Tamam.Ben sana yeni bir oyun öneriyim istersen oyunun 1 ve 2 si var. İlk agar.io oyna istediğin zaman agor.io ya geçebilirsin. Nası açıcam dersen adres çubuğuna yazcan öyle.
Hazırlık [emoji1] [emoji1] [emoji1] ne güldüm be. (Parlaklık ve sesi kısıp kalabalık ortamdayken arkada dubstep açıp girmek.)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresine girerseniz +çığlık +JumpScare elde edersinizGiremeden Önce Hazırlık Yapılması Gerekir
![]()
İlk fnaf ta 20/20/20/20 de tahmini son saniyelelerde (saat 5 olmuş aradan fazla zaman geçmiş) kapıyı kapatamayıp ölmek ... (içler acısı şekilde oyunu sildim tabi sonra)
Freddy ...Eğer hatırlıyosan yazarmısın seni kim öldürdü
O hep sonlarda gelir zaten gıcıktırFreddy ...
Power Out Freddy Or Normal Freddy?Freddy ...
Normal Tabi, Gerçi Pilde %2 demi neydi...Power Out Freddy Or Normal Freddy?
Bu bana yapılır mı ? Kulaklık vardı. Kalp krizinden öldüm. şu an öbür dünyadan yazıyorum.Ben sana yeni bir oyun öneriyim istersen oyunun 1 ve 2 si var. İlk agar.io oyna istediğin zaman agor.io ya geçebilirsin. Nası açıcam dersen adres çubuğuna yazcan öyle.