H
HardCore2
Ziyaretçi
arkadaş skript bölümüne konusunu açmış uğraşmak istiyor belki? belki plugin kullanmak istemiyorSadece gerek yok dedim boşuna uğraşmasın arkadaş diye.
arkadaş skript bölümüne konusunu açmış uğraşmak istiyor belki? belki plugin kullanmak istemiyorSadece gerek yok dedim boşuna uğraşmasın arkadaş diye.
Onu bilemem belki diyorsun belki de istiyor.arkadaş skript bölümüne konusunu açmış uğraşmak istiyor belki? belki plugin kullanmak istemiyor
o zaman konusunu skript bölümüne açmazdı.Onu bilemem belki diyorsun belki de istiyor.
Adam plagin yazmış biz hala skript var mı :ISkript yerine plugin hali olmaz mı
PHP:public boolean onCommand(CommandSender cs, Command cmd, String label, String[] args) { if (cmd.getName().equalsIgnoreCase("sat")) { if (!(cs instanceof Player)) { cs.sendMessage("§cBu komutu konsol kullanamaz!"); return true; } Player p = (Player) cs; if (args.length < 1) { ItemStack item = p.getItemInHand(); p.getInventory().removeItem(item); p.sendMessage("§aItem başarıyla satıldı!"); return true; } if (args.length > 1) { p.sendMessage("§cHatalı komut!"); return true; } int miktar; try { miktar = Integer.parseInt(args[0]); } catch (Exception ex) { p.sendMessage("§cLütfen sayı giriniz!"); return true; } ItemStack item = p.getItemInHand(); if (item.getAmount() >= miktar) { for (int i=0; i < miktar; i++) { p.getInventory().removeItem(item); } p.sendMessage("§aItem başarıyla satıldı!"); return true; } if (item.getAmount() < miktar) { p.sendMessage("§cElinizde bu miktarda item bulunmamakta!"); return true; } return true; } return true; }
Skript ile kişinin elindeki itemi kontrol edebiliyor muyuz bilmiyorum. O yüzden böyle yaptım :/
bak plugınını yap code yazmıs orda sen bana ıstersen pl sını yap ozelden mesaj yollaAdam plagin yazmış biz hala skript var mı :I