Skeleton Logo Çalışması -Bağımlısız

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün olup olmadığını bilmediğim bir takım için logo yaptım.
Çok uzatmadan fotoğrafı atmak istiyorum ve bu tarz logo, çizim yaptırmak isterseniz detaylar fotoğrafın altında olacaktır.

Ve normal hali;

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çizim Konusu Profesyonel Olmasada Güzel Ama Yazı Konusunuda Kendin Farklı Bir Çalışma Yapabilirsin
Genelde Böyle Şeyler Pek İstemiyorlar Bu Forum Üyeleri Hakkında Konuşuyorum Şöyle Cartoon Avatar Tarzı Minecraft Temalı Çizim Örnekleri Atarsan Daha Fazla İstek Alabilirsin
Hayret 10 Dk Olmuş Forumda Satış Yasak Diye Konuyu Doldurup Mahveden Kitle Yok :p

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çizim Konusu Profesyonel Olmasada Güzel Ama Yazı Konusunuda Kendin Farklı Bir Çalışma Yapabilirsin
Genelde Böyle Şeyler Pek İstemiyorlar Bu Forum Üyeleri Hakkında Konuşuyorum Şöyle Cartoon Avatar Tarzı Minecraft Temalı Çizim Örnekleri Atarsan Daha Fazla İstek Alabilirsin
Hayret 10 Dk Olmuş Forumda Satış Yasak Diye Konuyu Doldurup Mahveden Kitle Yok :p
O tarz şeyleri çok klasik ve basit buluyorum, satış yasaksa kaldırabilirim.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Çok güzel yapıyon bi kere taaam mı :(
Farklı bir şey demelerini bekleme. İlk söyleyenin "Forumda satış yasak v*led! Konu kilit"den başka bir şey yazacağını sanmam ._.

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmanı Çok Beğendim. Bende Eskiden Server Açıyordum Populer Youtube Kanallarına ve 1.7.2 de server logoları çıkınca bana çok logo gönderildi fakat ben gittim kendi yaptığım bir çalışmayı koymuştum :D hala o ***liklerimi hatırlıyorum :D

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilerde gelicem sanırım kapına hazırlıklı ol :D
Nasıl istersen.
devam et arkandayız :)
güzel çalışmalar yapıyorsunç
Çok saol.
Çalışmanı Çok Beğendim. Bende Eskiden Server Açıyordum Populer Youtube Kanallarına ve 1.7.2 de server logoları çıkınca bana çok logo gönderildi fakat ben gittim kendi yaptığım bir çalışmayı koymuştum :D hala o ***liklerimi hatırlıyorum :D
Çok teşekkürler.
Dişi biraz kötü ama gerisi güzel.
Ne anlamda kötü bir oynama yapabilirim.
Ah, yazı tipi knight online ile aynı :( Duygulandım :(
Aslında farketmemiştim, gözlerimi yaşarttın :(