thebaros24
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar Şans kutusu diyince aklınza lucky box vs. gelmiş olabilir. onun yerine Xp kazanmasını sağlıyabilicek bir plugin yapmaya karar verdik bi ücret (oyun parası )karşılığında xp kazanabilicekler bunuda para verip xp kazanmasınlar bunu şans a bağlı yapalım dedik ve o şekilde yazdık . İlerleyen versionlarda zırhlarda eklemeyi planlıyoruz. şimdilik elimizde olan bunlar 
/Sanskutusu ver yazarak şanskutusu alabilirsiniz --( default olarak fiyatı 500 ayarlanmıştır)
Plugin Çalışan versiyonları :
Sorunsuz bir şekilde bütün versionlarda çalışmaktadır.
NOT : Vault gerekmektedir. ( kutuyu alırken fiyat belirlenmesi için vault eklenmiştir.)
Permler:
sanskutusu.xp ---> kutuyu kullanabilme ( default grubuna eklenmiştir ama siz yinede ekleyin)
Plugin Bizzat : Maruf61 ---- OnlyWATCH tarafindan yazılmıştır ..
İndirme link :
( güvenilir olması için google drive e atmaya karar verdim
isteyen olursa başka sitelerede upload edebilirim )
İtem added to Inventory yazdığına bakmayın
türkçe olarak çevrilmiştir. ilk denemelerimde yabancı şekilde yazmıştım
Önceki pluginimiz : https://forum.gamer.com.tr/konu/cli...ti-ayrinti-icin-tiklayin.262472/#post-1486971 buradan bakabilirsiniz.
Düzeltme : Yazım hatası
/Sanskutusu ver yazarak şanskutusu alabilirsiniz --( default olarak fiyatı 500 ayarlanmıştır)
Plugin Çalışan versiyonları :
Sorunsuz bir şekilde bütün versionlarda çalışmaktadır.
NOT : Vault gerekmektedir. ( kutuyu alırken fiyat belirlenmesi için vault eklenmiştir.)
Permler:
sanskutusu.xp ---> kutuyu kullanabilme ( default grubuna eklenmiştir ama siz yinede ekleyin)
Plugin Bizzat : Maruf61 ---- OnlyWATCH tarafindan yazılmıştır ..
İndirme link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
( güvenilir olması için google drive e atmaya karar verdim
isteyen olursa başka sitelerede upload edebilirim )
İtem added to Inventory yazdığına bakmayın
Önceki pluginimiz : https://forum.gamer.com.tr/konu/cli...ti-ayrinti-icin-tiklayin.262472/#post-1486971 buradan bakabilirsiniz.
Düzeltme : Yazım hatası