Kanal Tanıtımı : DirectCraft

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Uzun süredir Minecraft rehber , teknik destek , Tartışma kanalı kurmayı düşünüyordum 3 4 gün önce kurdum
şu an kanal aktif halde mümkün oldukça rehber yüklüyorum ilk olarak minecraft'ı yükleme videolarıyla başladım ileride mod tanıtımları na geçicem .
Verebileceğiniz en büyük destek takipte kalmak
Buyrun Kanal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sesli vido çekmeyi bi düşün.Yoksa abonen pek artmaz.Vede yakın zamanda Facecam lı video çekmeye çalış

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En kısa zamanda yapıcam ama ne bilim eleştiri çok geliyor sesim biraz kalın bazı kelimeler anlaşılmıyor gibi oluyor

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet ileride belki kanala editör alırım Rehber kanalı çünkü tek başına yetişmek kolay değil

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet kanalı açalı daha 4 gün oldu günde bi kere bakınca izlenme sayıları biraz oynaması beni mutlu ediyor hiç abone olmasada

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Aboneniz Ben Olayım Devamı Gelir İnşallah.Günde 2 video atmaya çalışın uzun olsunlar sonradan burada tekrar yazarsınız

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet , şu an bile videolar çekiyorum ileri günler için / İlginiz için teşekkürler

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Biz (Craft) teriminden kurtulmaya çalışıyoruz, serverle artık koymayın diyoruz, Youtube nedir ama kardeş...

DırectCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Direct Direction ( Rehber ) Craft ta ikisinin karışımı ne yazsaydım herkes her ismi kullanıyor türkçe bir kelime yazsam 1 ay sonra 5 tane kopyası çıkıyor elbet daha iyi bir şey yazabilirim kanal daha yeni özel kullanıcı adı bile oluşturmadım