Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
doğru o çok daha kolay olurtabelada bir şey yazılması önemli değil önemli olan cickEvent![]()
doğru o çok daha kolay olurtabelada bir şey yazılması önemli değil önemli olan cickEvent![]()
Aynen bende geçtim bi animatedmotd için değmezdiBen 1.8.6 kullanıyorum böyle bir sıkıntım yok![]()
Bir süre sonra tüm 1.7.x sunucuları ya bunları engellemek için onlarca plugin yazıcaklar/kullanıcaklar.Aynen bende geçtim bi animatedmotd için değmezdi
1.7.x de olmuyo yalnız bu bugBir süre sonra tüm 1.7.x sunucuları ya bunları engellemek için onlarca plugin yazıcaklar/kullanıcaklar.
Ya 1.8.6 ya geçicekler.
Yada yok olup gidicekler .
Ben sadece bu bugtan bahsetmiyorumki ?1.7.x de olmuyo yalnız bu bug
Minecraftta yeni versiyon çıkarıyor Türkiyedeki sunucular 1,5 senede ancak geçiyorlarBen sadece bu bugtan bahsetmiyorumki ?
1.7 de birsürü açık var ve bunları kapatmak sunucu sahipleri pek çok plugin yüklüyor.
Aslında ben SOnOyuncu gibi büyük sunucuları anlarım.Minecraftta yeni versiyon çıkarıyor Türkiyedeki sunucular 1,5 senede ancak geçiyorlar
SonOyuncu gibilere bir şey demiyorum onlar pluginleri kendi yazıyorlar ama hiçbir şeyi kendi yapmayan sunucular niye geçmiyor onu anlamıyorumAslında ben SOnOyuncu gibi büyük sunucuları anlarım.
Sonuçta o kadar plugin yazmışlar kendileri onların hepsini üst sürüme uygun hale getirmek lazım falan baya uzun iş.
Ama genelde başkalarının yazdığı pluginleri kullanan sunucu sahipleri pluginlerin üst sürümü yayınlanmışken neden geçmiyorlar ?
Buna mantıklı bir sebep bulmak zor![]()
Muhtemelen şimdi biz buna alıştık her şey iyi gidiyor napıcaz üst sürümü diyorlar.SonOyuncu gibilere bir şey demiyorum onlar pluginleri kendi yazıyorlar ama hiçbir şeyi kendi yapmayan sunucular niye geçmiyor onu anlamıyorum
Yapamayacak kadar bilgisiz ya da üşengeçler ?Muhtemelen şimdi biz buna alıştık her şey iyi gidiyor napıcaz üst sürümü diyorlar.
Yada bilmiyorlar ?