Windows 10 Insider

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet tabi ki çalışıyor sadece CS:GO sorun çıkarttı bende. Minecraft süper :p[DOUBLEPOST=1433237204,1433237009][/DOUBLEPOST]Al indir bunu ardından çalıştır :p (troll falan filan değil)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
10 dakika indirme 10 dakika yükleme 20 dakika alır ama internet hızına bağlı indirme

S

sergun26

Ziyaretçi
Yükleme*
Kişisel kullanıma hazır değil henüz.
Bilgisayarının yavaşladığını hissedeceksin muhtemelen*
Ben ssd ye kurduğum halde çok hızlanmadı.
Kadirim, bende böyle yazıyor, bir sorun olur mu?

Lenovo Z580
Yeni 8.1'e yükselttim, önceden 8'di. Daha önce 8.1'e yükselttiğimde çökmüştü, yenileme yaparak 8'e dönüp kurtulmuştu.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dediği gibi sorunlar oluşabilir o yüzden bence sen stabil bir hale gelmeden yükleme Windows 10'u yani tam sürümü beklemeni öneririm ancak bu hayat hep RİSK!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadirim, bende böyle yazıyor, bir sorun olur mu?

Lenovo Z580
Yeni 8.1'e yükselttim, önceden 8'di. Daha önce 8.1'e yükselttiğimde çökmüştü, yenileme yaparak 8'e dönüp kurtulmuştu.
Güncelleme, sakın! Eğer güncellersen o sana gösterdiği uygulamalara "ELVEDA" diyebilirsin...

S

sergun26

Ziyaretçi
Güncelleme, sakın! Eğer güncellersen o sana gösterdiği uygulamalara "ELVEDA" diyebilirsin...
VMware gitsin sorun değil o .s diğerleri sürücüler
Güncellemiyorum zaten, rezerve ettim. Önizleme sürümünü yükleyemem, ailecek kullanıyoruz bu bilgisayarı.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşte o sürücülerin daha Windows 10 uyumlu hali gelmemiş. O yüzden bu driverlara elveda dersin bence şu an yükleme.