Kaplumbağa.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar dün kaplumbağa aldım,sonrada ninja kaplumbağlarda pizza yediği için,bende karnı acıkmıştır diye pizza sipariş ettim.
Sonrada kaplumbağa'ma yedirdim bu sabah gebermiş ulan ninja kaplumbağalar yaktınız beni,ne yapcam ben ya aylık 50 tl :( .

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Okumayacaktımda acıdım okudum Eee napalım bağış felanmı yapalım ._.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar dün kaplumbağa aldım,sonrada ninja kaplumbağlarda pizza yediği için,bende karnı acıkmıştır diye pizza sipariş ettim.
Sonrada kaplumbağa'ma yedirdim bu sabah gebermiş ulan ninja kaplumbağalar yaktınız beni,ne yapcam ben ya aylık 50 tl :( .

Ninja kaplumbağalarının gerçek olmadığını biliyormuydun ?İnsan yanında kaplumbağa yemi alırdı.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bu mesajı bir ninja kamplumbağa okursa (Ki okumayacak :p.) sen yandın :S...

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaplumbağalar gelmeyin abiler ühühühü farenize yemek alacam.Ev işlerinde yardım edecem ühühü :(:(:(:(

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onlar mutasyona uğramıştı yalnız, gerekli şeyleri yapmadığından ölmüş. Ben yaptım hala hayatta.
1) Kaplumbağanızın güvenini kazanın
2) Onu uranyum reaktörünün yanına koyun ve 2 hafta orada bekletin
3) Mutasyona uğramış kaplumbağanızı eğitip ona pizza verebilirsiniz.
Denenmiştir +1

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Onlar mutasyona uğramıştı yalnız, gerekli şeyleri yapmadığından ölmüş. Ben yaptım hala hayatta.
1) Kaplumbağanızın güvenini kazanın
2) Onu uranyum reaktörünün yanına koyun ve 2 hafta orada bekletin
3) Mutasyona uğramış kaplumbağanızı eğitip ona pizza verebilirsiniz.
Denenmiştir +1
Ardından kaplumbağayı elinize alınca radyasyondan ölün :(

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
önce başına bandana bağlaman lazımdı ne kadar acelecisiniz bandana bağlamadan pizza verilir mi olm kaplumbağaya