[JakkitTurkey] RPGPack Minecraft Eklentisi | RPGPack Beta 1.0 | Ücretsiz

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ön Söz
Merhaba arkadaşlar ben Karahan, bu eklentiyi RPG sunucu açanlar için tasarladım. Daha önce RPG sunucu açanlar bilecektir ki; bu işler için apayrı bir eklenti paketi hazırlamak gerekecektir. Her eklenti her şekilde değiştirilmiyor da. Mesela RPG'ye özel sohbet ekleyen bir eklentiye sahipsiniz, bu eklentinin ayarlarından en fazla konuşma mesafesini değiştirebiliyorsunuz. Fakat ben bu eklentide her şeyin fazlasını yapmak istedim ve birçok özellik koydum sizler için. Ufak özelliklerden tutun, büyük özellikler hepsi birlikte ve sadece bir eklentide. Özelliklerden birazdan daha detaylı bir şekilde bilgi vereceğim okumaya devam edin.

Özellikleri
- Tamamen ayarlanabilir RPGChat.
- Tamamen ayarlanabilen Scoreboard'a bağlı RPGBar.
- Tamamen ayarlanabilen Economy.
- Tamamen ayarlanabilen Giriş - Çıkış mesajları.
- Tamamen ayarlanabilen sağ tıkladığında çalışan Görünüş.

Resimler
RPGChat'dan bir örnek;

RPGBar'dan bir örnek;

Görünüş'den bir örnek;

Son olarak Economy ve Giriş mesajından bir örnek.

Ayarlar (Config.yml)
Arkadaşlar bu kadar özellik saydım fakat bunlar kolaylıkla yapılabilecek türden, işte bu eklentinin en güzel kısmı da ayarları!
Kod:
Chat:
  default:
    syntax: '&a%player%> %message%'
    distance: 15
    enabled: true
  ooc:
    syntax: '&8[OOC]&7%player%> %message%'
  me:
    syntax: '&6[Hareket]&e%player%> %message%'
  do:
    syntax: '&2
&a%player%> %message%' distance: 15 enabled: true f: syntax: '&9[Fısıldama]&a%player%> %message%' distance: 5 enabled: true ba: syntax: '&9[Bağırma]&a%player%> %message%' distance: 20 enabled: true kk: syntax: '&6[Kendi Kendine]&a%player%> %message%' distance: 10 enabled: true m: syntax: '&5[Mırıldama]&a%player%> %message%' distance: 10 enabled: true Other: quit-message: '&e%player% sunucudan ayrildi!' join-message: '&e%player% sunucuya girdi!' About: enabled: true default: Sıradan bir heriftir. syntax: '&2%player% &b%about%' RPGBar: enabled: true title: '&2RPGBar' susuzluk: enabled: true sarhosluk: enabled: true RPGVault: enabled: true unit: gümüş default: 30

Kahve almam için bana bağış yapabilirsiniz.

Kaynak Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sitemize de üye olmayı unutmayın ha, daha fazlası gelecek!

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kahve istiyorsan bizde ekstra Nescafe var, gel birlikte içerizz :(
*Mırıldanma olayını anlamadı*

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk ben test ettim ve çok başarılı...