Sadece Yazılabilecek Karakterleri giriyorsun abcçdef... vb gibi yazılı olanlardan başka bi harf varsa yazdırmıycaknetten özel karakterleri ve yazılmasını istemediğin karakterleri bulup skript ile yasaklamalısın, başka türlü pl yazmalısın.
zaten yapiyoruz neden bu konuyu aciyorsun
Onuda Pluginle Yapabilirsin Bir Plugin Yapıyordu Ama UnuttumHaberim Yoktu.. Tek Ben Kullanmıyorum Bu Kullanıcıyı.
Bi Ricam Daha Olucak KolayBişi Mesela Adam Chata Sa Yazınca SelamınAleyküm Yapıcak, Ama masa yazıncada maSelamınAleyküm yazmıycak?
Onuda Pluginle Yapabilirsin Bir Plugin Yapıyordu Ama Unuttum
bu çok sıkıntı cikardi Sa ile MaSa tek tek karakterleri check etmek gerekir yapicam birkaç saateHaberim Yoktu.. Tek Ben Kullanmıyorum Bu Kullanıcıyı.
Bi Ricam Daha Olucak KolayBişi Mesela Adam Chata Sa Yazınca SelamınAleyküm Yapıcak, Ama masa yazıncada maSelamınAleyküm yazmıycak?
bu çok sıkıntı cikardi Sa ile MaSa tek tek karakterleri check etmek gerekir yapicam birkaç saate
yapilirda yani yapardimda çok üst üste geldi istekler listemde ama onu soyleyeyimPeki 1 IPTAN 1 Kişi Girme Yapilabilir Mi Skript İle?
yapilirda yani yapardimda çok üst üste geldi istekler listemde ama onu soyleyeyim
adam skript istiyo plugin kullanmak istese kullanirPhoenix Anti-Cheat'in Anti-ASCII özelliğini kullanabilirsin.
Skript'i bilmiyorum ama replace() var ise şöyle yapsın.adam skript istiyo plugin kullanmak istese kullanir
replace varda ASCII algilamasi yokSkript'i bilmiyorum ama replace() var ise şöyle yapsın.
mesaj.replace("[^\\p{ASCII}]", "");
(Bunun skript halini yapın işte ben skriptten anlamıyorum)
Skript java ile yapılmadı mı ?replace varda ASCII algilamasi yok