Curse Launcher

tyln

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Korsan derken ?
Ben Premium kullanıyorum ve nerden indirildiğini sordum.
Galiba sen crack kullanıyorsun ve herkesi öyle sanıyorsun :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Korsan derken ?
Ben Premium kullanıyorum ve nerden indirildiğini sordum.
Galiba sen crack kullanıyorsun ve herkesi öyle sanıyorsun :)
crack kullanıyorum ama herkezide crack sanmıyorum Curse launcher hiç kullanmadım crack laucher ismi sanmam gayet doğal çünkü indirileceği yeri sormussun
oysa mantıklı olan crack olmayan programların kendi sitesinden indirildiği değilmidir B)
yoksa sen google ye yazmaya üşenip buraya konu açanlardanmısın??

tyln

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
crack kullanıyorum ama herkezide crack sanmıyorum Curse launcher hiç kullanmadım crack laucher ismi sanmam gayet doğal çünkü indirileceği yeri sormussun
oysa mantıklı olan crack olmayan programların kendi sitesinden indirildiği değilmidir B)
yoksa sen google ye yazmaya üşenip buraya konu açanlardanmısın??
Currse'un kendi sitesinden 3 kez indirdim hepside yanlış çıktı.Ben onun için sordum.

tyln

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
internetten indir.

==============================================================================
Kanalım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook :

Twitter :

==============================================================================
Bilmiyorum bu forumda mesaj sayısı önemli mi yada önemsiz mi.Ama şu kesinki sen post kasıyorsun.Hiç mesajları okumadan böyle dalga geçiyorsunuz.Sizin gibiler olmasa çok daha güzel olur bu forum.Sanki ben g*tümden indiriyodum.İnternetten değilde.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum bu forumda mesaj sayısı önemli mi yada önemsiz mi.Ama şu kesinki sen post kasıyorsun.Hiç mesajları okumadan böyle dalga geçiyorsunuz.Sizin gibiler olmasa çok daha güzel olur bu forum.Sanki ben g*tümden indiriyodum.İnternetten değilde.
adam dün kayıt olmuş msj sayısı 123 ne oldugu belli raporla sonrada görmezden gel kızdına değmez