crack kullanıyorum ama herkezide crack sanmıyorum Curse launcher hiç kullanmadım crack laucher ismi sanmam gayet doğal çünkü indirileceği yeri sormussunKorsan derken ?
Ben Premium kullanıyorum ve nerden indirildiğini sordum.
Galiba sen crack kullanıyorsun ve herkesi öyle sanıyorsun![]()
Currse'un kendi sitesinden 3 kez indirdim hepside yanlış çıktı.Ben onun için sordum.crack kullanıyorum ama herkezide crack sanmıyorum Curse launcher hiç kullanmadım crack laucher ismi sanmam gayet doğal çünkü indirileceği yeri sormussun
oysa mantıklı olan crack olmayan programların kendi sitesinden indirildiği değilmidir B)
yoksa sen google ye yazmaya üşenip buraya konu açanlardanmısın??
O plugin.Launch Pad diye bir plugin vermişsinSanırım bu "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
O plugin.Launch Pad diye bir plugin vermişsin
Aslında bu linkteki siteden indiriliyor olması lazım ama yanlış çıktı.Burdan iki kere indirdim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bilmiyorum bu forumda mesaj sayısı önemli mi yada önemsiz mi.Ama şu kesinki sen post kasıyorsun.Hiç mesajları okumadan böyle dalga geçiyorsunuz.Sizin gibiler olmasa çok daha güzel olur bu forum.Sanki ben g*tümden indiriyodum.İnternetten değilde.internetten indir.
==============================================================================
Kanalım :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Facebook :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Twitter :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
==============================================================================
adam dün kayıt olmuş msj sayısı 123 ne oldugu belli raporla sonrada görmezden gel kızdına değmezBilmiyorum bu forumda mesaj sayısı önemli mi yada önemsiz mi.Ama şu kesinki sen post kasıyorsun.Hiç mesajları okumadan böyle dalga geçiyorsunuz.Sizin gibiler olmasa çok daha güzel olur bu forum.Sanki ben g*tümden indiriyodum.İnternetten değilde.