efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benim 400Tl'lik rahmetli de GTA IV kasmadan full çözünürlük.Gta 5'i 0 kasma 1366 x 768 (full çözünürlük) oynuyorum 2,5 bin türk lirası değil 2 den az .s
size göre tabi B)
benim 400Tl'lik rahmetli de GTA IV kasmadan full çözünürlük.Gta 5'i 0 kasma 1366 x 768 (full çözünürlük) oynuyorum 2,5 bin türk lirası değil 2 den az .s
Sana göre olmayabilir, tabi ailem bana artık "Kasa olarak alma!" diyene kadar banada öyle gelmiyordu. Fakat bir an düşündümde, tüm tanıdığım ünlü Youtuberler laptop kullanınca banada mantıklı geldi.Laptop Kullanım Amacı Bana Göre Oyun Değil Bileşenleri Beni İlgilendirmez İster 980M + İ7 5K Serisi Olsun İster 64 Gb Ram 5 Tb Hdd 1 Tb Sdd Olsun Benim İçin Bir Değer Taşımıyor
Sana teşekkürler. Bunlardan 2'sini listeme ekledim.Msi GT72 Dominator PRO
Msi Stealth PRO
Msi GE70
O zaman sorun yok.[DOUBLEPOST=1433271273,1433271233][/DOUBLEPOST]Hayır, etmedim.
Yamalı olarak mı?Ne 2,5 bini200 tl lik gt 630 bile 1080p mediumda oynatabiliyor
![]()
Kasa Olarak Almamak Demek Laptop Almak Demek Değildir Genede Kararından VazgeçirememSana göre olmayabilir, tabi ailem bana artık "Kasa olarak alma!" diyene kadar banada öyle gelmiyordu. Fakat bir an düşündümde, tüm tanıdığım ünlü Youtuberler laptop kullanınca banada mantıklı geldi.
All in one PC deniyor onlara. Oyun için yapılmamış onlar.Kasa Olarak Almamak Demek Laptop Almak Demek Değildir Genede Kararından Vazgeçiremem
Konsol Pc Denilen Mini Pc Lere Göz Atabilirsin
Veya Birkaç Yerde Görmüştüm Adını Tam Hatırlayamadığım Sadece Monitor Olarak Gelen Pc Ler Var Onlarada Bakabilirsin![]()
İlerde YapılabilirAll in one PC deniyor onlara. Oyun için yapılmamış onlar.
neden çinçe*Hayır normal olarak
![]()
Daha Farklı Çeşitleride Var Tek ROG Serisinden İbaret DeğillerÇok hoşuma gitti tasarımları falan çok güzeller![]()