[Soru] Enchli itemi satmak

epicnessity

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraft enchli itemi nasil satcaz arkadaslar
/iteminfo denedim olmuyo
ordaki kodu giriom enchsiz itemi veriyo napıcam eğer bildiginiz düzgün chestshop varsa atarmisiniz yada essentials dosyasi
Simdiden teşekürler

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Item info calisiyor doğru yaptigina emin ol chestshop son sürümünü bukkit.org dan bulabilirsin alternatif olarak shopkeeper kullanabilirsiniz

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nether tuğlasına enchant basıp satmaya çalıştığına göre rpg öğeleri içeren bi server yapmaya çalışıyosun sanırım dimi?

epicnessity

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baska bir itemde deneyebilirmisiniz
Zaten konuyu acmadan once sorun ondadir dedim ve enchli kazmayi satma calistim yine ayni sey oldu
sign chest shop pluginini yada bettershop pluginini kullan
Plugine ihtiyacim yok zaten o enchli itemi vericekler edit alcaklar
Nether tuğlasına enchant basıp satmaya çalıştığına göre rpg öğeleri içeren bi server yapmaya çalışıyosun sanırım dimi?
Hayir sadece edit item almak icin 32 adetini 1M ye satcam edit itemde 96 tane verince Verimlilik 10 Kirilmazlik 10 kazma alcaklar

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten konuyu acmadan once sorun ondadir dedim ve enchli kazmayi satma calistim yine ayni sey oldu

Plugine ihtiyacim yok zaten o enchli itemi vericekler edit alcaklar

Hayir sadece edit item almak icin 32 adetini 1M ye satcam edit itemde 96 tane verince Verimlilik 10 Kirilmazlik 10 kazma alcaklar
op fekşın :( umutlanmıştım bende

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
(star) *TRolCraft* (santa)
*Sürüm: 1.7.2* (santa)
*Alımlar: Youtuber* (santa)
*İP:plays.krash.net* (santa)
(star) *Skype:imalperen.can1* (star)

(star) *TRolCraft* (santa)
*Sürüm: 1.7.2* (santa)
*Alımlar: Youtuber* (santa)
*İP

plays.krash.net* (santa)
(star) *Skype:imalperen.can1* (star)

Kardeşim burası reklam yapma yerimi?
Küçücük aklınla kafana göre iş yapıyorsun. Git kuralları oku. Minecraft sunucuları forumu ne için açıldı kardeşim? -,-

Son düzenleme: