Cinema 4D Minecraft Slime Rig By Eren

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar farkettiğiniz gibi(çoğunuz farketmediniz) profil fotoğraflarıma 3D animasyon kesitleri koyuyorum.
Herhangi bir yerden indirip yapmıyorum kendi modelimle yapıyorum.Şimdi model dedim diye kendini modeller
sanıyor diyenler elbet olucak.Bu bir Minecraft animasyon rigi diyebilirim.
Özellikleri:
-Erime(Sıvılaşma)
-Dönme(Sağa sola kafa çevirme)
-Genleşme-Büzülme
-Dönme(Kendini Bükme gibi)
Bazılarınız belki görmüştür Slamacow'un Stick my animasyonundan ben de bir benzerini yapıyım dedim
Şimdi Hareketlerini vs. gösterelim
Erime:

Dönme

Genleşme-Büzülme

Dönme

@KRHN @KadirBerk @RedIsBack @Polkakorowakurwa @Iskefiyeli18 @Sarper170 @ZereftheBlackMage @KomutUstası @efe2002ozyay
@Enderiatus

Son düzenleme:

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana dalgalanan deniz yap deniz :/. (Şaka yapıyorum :D. Sana bir sorum olacak. Sana göre basit olur muhtemelen. Bana şunun MC versiyonunu yapabilir misin? Yazıda olsun ama. Eğer o adamın skini ni bulmak istiyorsan google a "fnaf purple guy minecraft skin" yaz...) Bu arada güzel olmuş.
(Resim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

)

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş.[DOUBLEPOST=1433334104,1433333923][/DOUBLEPOST]Not: MC'deki slimelerden daha hoş hareketleri var. Bunu Microsoft görmeli.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Olur mu @Sarper170 Biraz daha zorlardım ama bilemem? Kaşları kaldırabiliriz sıkıntı değil[DOUBLEPOST=1433333560,1433333520][/DOUBLEPOST]
Suçlu C4D melt daha gerçekçi olmalıydı ehehe
Ağzını 2dk editleyip şu ağız tarafındaki beyazlığı ve gözü 4 bloktan 2 bloğa indirebilir misin?[DOUBLEPOST=1433334752][/DOUBLEPOST]Neyse, ben yaptım. Nasıl olmuş? (İlk denemem :p.)

Şapka yok :/.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzını 2dk editleyip şu ağız tarafındaki beyazlığı ve gözü 4 bloktan 2 bloğa indirebilir misin?[DOUBLEPOST=1433334752][/DOUBLEPOST]Neyse, ben yaptım. Nasıl olmuş? (İlk denemem :p.)

Kılıç değil kürdan Mübarek.

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0

Kılıç orantısız ve 2. layer açık değil şapka ondan gelmemiş