ByArrogant
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Cepten giriyo herhaldeOlm 7/24 açıksın![]()
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
Cepten giriyo herhaldeOlm 7/24 açıksın![]()
insan bi whatsapp dan biriyle konuşur 7/24 foruma girmezCepten giriyo herhalde
Tablet 7/24 açık ben değilim :/.Olm 7/24 açıksın![]()
Bende diyorum açık olduğu halden neden cevap vermiyorTablet 7/24 açık ben değilim :/.
Faerielight önerimSonra monitör patlayıp yüzünü yaksın :/.
Faerielight kullanınBunu 256x256 texture + shaders ile yapmak lazım.
O ne mod muFaerielight önerim[DOUBLEPOST=1433314379,1433314346][/DOUBLEPOST]
Faerielight kullanın![]()
C:\Users\(Kullanıcı İsmin)\AppData\Roaming\.minecraft\saves yolunu izleyerek oyun içindeki dünyanı bulabilirsin, nasıl yükleyeceğim dersen, mediafire gibi bir dosya paylaşım sitesi kullanabilirsin.Ben Yeniyimde Kendi Yaptığım Haritayı Nasıl Sayfaya Yükleyebilirim Yardımcı Olurmusun?
TeşekkürlerC:\Users\(Kullanıcı İsmin)\AppData\Roaming\.minecraft\saves yolunu izleyerek oyun içindeki dünyanı bulabilirsin, nasıl yükleyeceğim dersen, mediafire gibi bir dosya paylaşım sitesi kullanabilirsin.
Çalıştıra giriyosun oraya %appdata% yaz ordan .minecraft klasörüne gir sonra saves klasörüne gir hangi haritaysa ordan bakabilirsinBen Yeniyimde Kendi Yaptığım Haritayı Nasıl Sayfaya Yükleyebilirim Yardımcı Olurmusun?
En pikselli texture packlar arasında 256x256 ben 3 gb ram veriyom faerielightta tntye bakarken bile kasıyo :sO ne mod mu
EDIT:Telden girdiğim için araştıramadım cevap yazmana gerek yok PC den baktım
TNT ye bakarken bile kasmakmı ? .s .dEn pikselli texture packlar arasında 256x256 ben 3 gb ram veriyom faerielightta tntye bakarken bile kasıyo :s