MMORPG-RPG Sunucularında Kullanılabilicek Skript!

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Biraz Acemice Oldu Fakat.Daha Yeniyim.Loop-Event-Value İslerine Yakinda Giricem.Suanlık Bunlarla Yetiniyorum Sayılır. :)
Not > Skript Daha Denenmemistir.Yanlislarimi Belirtirseniz Sevinirim.
Skript'in Amaci Oyuncu Belli Bir Komut Yazdiginda Oyuncuya Sizin Belirlediginiz Efecti Verir.
Kendinize Göre AyarlayaBilirsiniz.
Komutlar:
/Kurt Yardim=Bu Komut Kurtlarin Ne Yazıp Hangi Guclere Sahip Olucaklarını Yazar.[Kendiniz Ekleyebilirsiniz]
/Kurt Pence= Kurtlara 30 Saniyelik Guc 2 Verir.Bu Komut 48 Saniyede Bir Yazilabilir.
Kod:
command /kurt <text=pence>:
    permission:kurt.pence
    trigger:
        Send "&3&l[&cKurt&3&l-&cYetenek&3&l] &6Kurt Pencesi Yetenegi Kullanimak Icin Hazilaniliyor &2." to player
        execute console command "/manudelp %player% kurt.pence"
        wait 3 second
        execute console command "/effect %player% 5 30 2"
        wait 30 second
        Send "&3&l[&cKurt&3&l-&cYetenek&3&l] &6Yeteniginiz Bitti &2. &6Birdaha Kullanmak Icin &1&l15 &3&lSaniye &6Bekleyiniz &2." to player
        wait 15 second
        execute console command "/manuaddp %player% kurt.pence"
        Send "&3&l[&cKurt&3&l-&cYetenek&3&l] &6Kurt Pencesi Yeteneginiz Kullanilabilir Hale Gelmistir &2." to player

command /kurt <text=yardim>:
    permission:kurt.yardim
    trigger:
        Send "&c==========&6&lKurt&3-&6&lYardim&c=========="
        Send "&c/&6Kurt Pence &4&l= &1&l30 &3&lSaniyelik Daha Guclu Vuruslar &2."
Gerekli Pluginler:
>Skript
>GroupManager

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit Oldunu Ve Nedenini Belirttim.Sadece Skript Bilmeyenler Ve MMORPG ya da RPG Sunucu Acacaklar Icin Yazdim.
Ayrica Konuyu Duzgun Okumanı Tavsiye Ederim

Skript bilmeyenler içinde MMORPG ve RPG sunucular içinde berbat bir şey.Konuyu okudum merak etme.Konsol komutlar olduğu sürece bu Skript BERBAT!
Efekt mi vermek istiyorsun ? "apply strenght 3 to the player for 30 seconds"
Permission'a ne gerek var ? Permissiona gerek olsa bile "execute console command "/manudelp %player% kurt.pence" bu saçma kod ne için var ?

Emin ol ki acemiler bile bundan daha iyisini kodlayabilir.Herkes saçma kodlarla uğraşıp durmasın.Acemiler için yazmışsın bir şey soracaktım sende mi acemisin ? Çünkü acemilere öğretecek seviyede değilsin.Mesaja cevap yazacaksan lütfen Ö.M'dan yaz ne kadar kötü bir konu olsada meşgul etmiyelim konuyu.