MediaRise
PLAY.CRAFTRISE.TC
- En iyi cevaplar
- 0
Sende bunları çalıştıran varsa verirmisinsürümü bilmiyorum ama 1.6.4 ten kalma suanki
Sende bunları çalıştıran varsa verirmisinsürümü bilmiyorum ama 1.6.4 ten kalma suanki
Sende bunları çalıştıran varsa verirmisin
Olmuyor Faction pluginini okumuyor bile başka türlü yazdıramaz mıyız?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
SuperGuilds factionla uyumlu değil ama yakında üzerinde çalıştığım java aracı ile factions.yml -> guilds.yml olacakkendi faction skripti yaz öyle yap plugini falan yoksa. ayrıca @Republican Sensei in super guilds i va öylede yapabilirsin.
Arkadaş yanlış yazmış. %faction of player% olcak. Böyle dendim ve çalıştı. Tabi o dosyayı da yüklemen gerek.bunu indir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
factionunu display etmek içinde bunu kullan
Kod:send "faction of %player%"
Denemiştim bende çalışmamıştı tekrar deniyelim.Arkadaş yanlış yazmış. %faction of player% olcak. Böyle dendim ve çalıştı. Tabi o dosyayı da yüklemen gerek.
Kardeşim yardım etmek istemişsin anlıyorum ancak saçmalıyorsun. Ben ne demişim sen ne demişsin konuyu oku.EssentialsChat te {FACTION} la yapabilirsin eğer factionun eski sürümse(ki öyledir büyük ihtimal) yeni sürümse bak sitesinden
Prefixe ekleyebilirmiyim groupmanagerla dedin essentials olduğu için bunu da kabul edersin diye düşündümDenemiştim bende çalışmamıştı tekrar deniyelim.
Kardeşim yardım etmek istemişsin anlıyorum ancak saçmalıyorsun. Ben ne demişim sen ne demişsin konuyu oku.
%faction of player%
Hangi sürümle denedin? Gerekli sürümü atarsan sevinirim.Arkadaş yanlış yazmış. %faction of player% olcak. Böyle dendim ve çalıştı. Tabi o dosyayı da yüklemen gerek.
Massive-Core ve Factions'un son sürümünü kurdum. Bi debunu denedim ancak player is not an item stack diyor.[DOUBLEPOST=1433775393,1433775144][/DOUBLEPOST]Kod:%faction of player%
Hangi sürümle denedin? Gerekli sürümü atarsan sevinirim.