Minecraft Modsuz Herobrine Yapımı Yalan Değil !!! Gerçek !!

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlerle Gerçek Ve Modsuz Herobrine Yapımını Göstericez. Çoğu Kişi Buna İnanmayacak Ama Denerseniz Farkı Göreceksiniz.

Not: Bu Mod 1.8. Ve Üstlerinde Çalışmaktadır. 1.7.2 de veya alt seviyelerde denemeye kalkışırsanız İşe Yaramaz

İlk Önce Bu Kodu Minecraftta Yapıştırın:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Evet Şimdi Kodu Ctrl C Yapın ve bir Komut Bloğu Oluşturunn Ctrl C yaptığınız kodu Komut Bloğuna Gelerek Ctrl V Diye Yapıştırın.

Yapıştırdıktan Sonra Bu Komutun Yapımcısının Videosunu İzleyin.

Arkadaşlar Bu Benim Değildir. Bu Kodu Amerikalı Bir Adam 7-8 Saat Uğraşlar Sonucu Yapmıştır Oyüzden Lütfen Emeğe Saygı. Duyalım. Dediği Gibi Videoda Aynısını Yaparsanız Oluşumu Göreceksinizdir.

Not: Komut Bloğuna Kodu Yapıştırıp Çalıştırdığınız Anda Ortaya Çıkan Dikdörtgensi Bloklardan Oluşmuş Sistemi Kırmayın Aksi Taktirde İşe Yaramaz.

Ve Türk Biri Bunu Denedi.

Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra Herobrinenin Oluşması Biraz Zor Sürer Okadar Kısa Sürecek Değil Hemen Sağlam Kodlaması Var

Hepinize İyi Günler. Denediğinizde Bana Bildirin Bu Arada Boş Bi Alanda Yapmaya Özen Gösterin Yapım Aşamasında Zemin Bloklar Kırılabiliyor. İyi Günler

Ek Not: Eğer Herobrineyi Öldürüseniz Öldüğünde Ondan Bir Bot Çıkar O Botu Giydiğinizde Onun Gücüne Sahip Olursunuz.

Son düzenleme:

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
1. si IJAmincraft Amerikalı değil Alman (iyi bir şey görünce aklımız direk Amerika'ya gidiyor, ne kadar kötü :( )
2. si 7-8 saatten daha fazladır.
3. sü bunu bir türk değil birsürü türk denedi (Aslında popüler olurum amacıyla baya bi türk tarafından çekildi)
4. sü sağlam kodlaması var derken ? Adam oturup kodu yazmış çok zor bi şey değil

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. si IJAmincraft Amerikalı değil Alman (iyi bir şey görünce aklımız direk Amerika'ya gidiyor, ne kadar kötü :( )
2. si 7-8 saatten daha fazladır.
3. sü bunu bir türk değil birsürü türk denedi (Aslında popüler olurum amacıyla baya bi türk tarafından çekildi)
4. sü sağlam kodlaması var derken ? Adam oturup kodu yazmış çok zor bi şey değil
Denedinmi ? Adam Çok Uğraşmız. Sağlam Kodlama Derken O Anlamda Demedim -_-. Zaten Türk Biri Bunu Denedi Derken Örnek Amaçlı Yazım. Alman Olduğunu Bilmiyordum.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Denedinmi ? Adam Çok Uğraşmız. Sağlam Kodlama Derken O Anlamda Demedim -_-. Zaten Türk Biri Bunu Denedi Derken Örnek Amaçlı Yazım. Alman Olduğunu Bilmiyordum.
Denedinmi derken ? Ben bu işlerle uğraşıyorum ve şunuda eklemek istiyorum, Türkiye'deki yabancı hayranlığı yüzünden yerli kanallar gözetilmiyor:
Birkaç örnek:
Buda başka bir örnek
Son olarakda benim kanaldan bi tane (Amacım egomu tatmin etmek veya kendi reklamımı yapmak değildir !)
Umarım anlaşılmıştır :)

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Denedinmi derken ? Ben bu işlerle uğraşıyorum ve şunuda eklemek istiyorum, Türkiye'deki yabancı hayranlığı yüzünden yerli kanallar gözetilmiyor:
Birkaç örnek:
Buda başka bir örnek
Son olarakda benim kanaldan bi tane (Amacım egomu tatmin etmek veya kendi reklamımı yapmak değildir !)
Umarım anlaşılmıştır :)
Şey herobrine kodunu deneme amaçlı dedim.