Rust'ı İyi Bilenler İçeri Girebilir Mi? "I can't open doors, also I can't open chests, etc."

Pre16deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İngilizce versiyonunu okuyan arkadaşlarım bilmişlerdir sorunumun ne olduğunu az çok.
Neyse, başlıktan da belli "Pro Rust Oynayanlar". Evet ben kapıları açamıyorum, fırınları, sandıkları falan filan o tarz şeyleri açamıyorum ve alamıyorum mesela yerdeki eşyaları.

Sizden yardım istiyorum aslında çok kolay bir şey ama size Rust hikayemi anlatayım bir de şöyle bakın.
Rust'ı satın alıp indirmiştim, çok kasıyordu. Sonra Rust'ın sitesine girdim ve bir güncellemenin gelmiş olduğunu gördüm, "Rust'ın eski sürümüne girebiliyorduk".
Bende hemen Steam'e girip Rust'ın eski sürümünü indirdim, o da çok kasıyordu ama ayarları yaptıktan sonra artık hiç kasmıyordu. Fakat hareket edemiyordum, sağ tık sol tık yapamıyordum neyse, çok uğraştım Youtube'dan bir sürü videoya baktım, hiç benim işime yarayacak video yoktu ama bir video bulmuştum, ayarları yaptım, bir sunucuya girdim oynamaya başladım. Bu sefer de başka bir şey ters gitmişti, bilin bakalım ne? Evet başlıktan da belli, yerdeki eşyaları alamıyorum, kapıları açamıyorum vb. Gibi sorunla karşılaştım, çok uğraştım ama bunun hakkında bir şey bulamadım.

Lütfen en azından 10 dakikanızı harcayıp bakabilir misiniz? Bu konuyu yazmayı bitirdiğimde uzun bir süre açık olacağım yardımlarını görmek ve uygulamak için. Lütfen bana yardım edin! Bu konuyu okumanız bile beni sevindiriyor. İyi günler, iyi oyunlar...

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkasının kapısını fırınını mı kullanamıyorsun yoksa kendininkini mi?
Bir de Fırını kırdığında parçalanır veya kamp ateşini veya türevi bir yerleştirilebilir bir malzemeyi.
Yanlış Hatırlamıyorsam bir plugin ile sandıklardada şifreleme olayları oluyordu...

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer ekranda veriyorsa başkasının eşyasını kullanmaya çalışıyosundur.Sohbette veriyorsa ya başkasının malını kullanıyon,yada server hack lenmiş

Pre16deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başkasının kapısını fırınını mı kullanamıyorsun yoksa kendininkini mi?
Bir de Fırını kırdığında parçalanır veya kamp ateşini veya türevi bir yerleştirilebilir bir malzemeyi.
Yanlış Hatırlamıyorsam bir plugin ile sandıklardada şifreleme olayları oluyordu...
Kendiminkini[DOUBLEPOST=1433420494,1433420409][/DOUBLEPOST]
Eğer ekranda veriyorsa başkasının eşyasını kullanmaya çalışıyosundur.Sohbette veriyorsa ya başkasının malını kullanıyon,yada server hack lenmiş
Dediğim gibi kendiminkini kullanmaya çalıştım kapıyı koydum içeri giremedim -,-[DOUBLEPOST=1433420551][/DOUBLEPOST]şu an Rust'ı sildim yeniden yüklüyorum belki olur diye ama umudum yok, olmazsa bilgisayarı yeniden başlatacağım.[DOUBLEPOST=1433420649][/DOUBLEPOST]
sunucu trollemiş seni bunu anladım.
Hmm... Olabilir de ama olmayabilir de, ama farklı sunuculara girip denedim hatta kalabalık bir sunucuya girdim denedim ev yaptım kapısını koydum açamadım sonradan da zaten kaldım hgfghjffdsasSsad