abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
şaçma tahahüttler imzaliy babaniz sonra burda ağliysiniz gidip oturma odasında ağla
sonra baa diyoki çok oyun oynuyon bitiriyon , dre adam benden fazla kullanıyon .şaçma tahahüttler imzaliy babaniz sonra burda ağliysiniz gidip oturma odasında ağla
çıkarıp masaya vurmanın zamanı gelmiş ben büyüdüm artık görseller ile yetinemem desonra baa diyoki çok oyun oynuyon bitiriyon , dre adam benden fazla kullanıyon .
;( hay abdül baba yapma olmaz öyle işler ve görşeller yüklenmiyor ;(çıkarıp masaya vurmanın zamanı gelmiş ben büyüdüm artık görseller ile yetinemem de
Diş macununu sıkıp sinir nöbeti geçiriyor taklidi yapabilirsin amaaa kuduz oldun sanıp seni tüfek varsa onunla vurabilir benden demesi;( hay abdül baba yapma olmaz öyle işler ve görşeller yüklenmiyor ;(
düzgün fikir söyle yoksa maket keleşimi kıracağım ;(Diş macununu sıkıp sinir nöbeti geçiriyor taklidi yapabilirsin amaaa kuduz oldun sanıp seni tüfek varsa onunla vurabilir benden demesi
gidip tarifeni değiştir başka yolu yokdüzgün fikir söyle yoksa maket keleşimi kıracağım ;(
Allah'a internetin için yalvaracağına islam dünyası için yalvar münafıq !bol bol dua edip namaz kılarsan sürekli sevap kasarsan netin 7 gbps'e fırlar
ben namazla 1.65 oldum kesinlikle dene
Allah herşeye yardım eder dostum takma kafana
Fiber olmasına gerek yok, bakır kablo hattı varsa üstünden hizmet veriyorlar diye biliyorum. Ancak çok hızlı olmaz.SuperOnline olsa geçicem de yok ki
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
altı üstümü onun 32 de birinin 5 te biri kadar hızı var intninSuperOnline olsa geçicem de yok ki
Bi de 16mbps altı üstü benim tarife
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi