Bir Admique hikayesi (bu sefer hatam varsa konuyu kapamadan zaman verin pls)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bi evden çıkın sokakta dolaşın bir kaç tur atın eğlenmek için forumda yan hesap açıp ona buna sövmezsiniz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu konuda kime söyledin onu demiştim.

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

Anlamayacak kadar aciz misin? Şu sıralar neden üyeler böyle saçma sapan boş mesajlar atıyor?
Konu ne için açıldı? Konunun başlığındaki şahıs kim? Şahısın konuda geçen hangi mesajlarının SS'si var? Bu SS'de ki mesajlarda ne diyor?
Bunlara bakamayıp anlayamayacak kadar aciz misin? Sinir ediyorsunuz gece gece. Görende aşırı tiner kokusuna mağruz kalmış sanar öyle bi kafa yapmışsınız ki PC karşısında beyninizi kızartıp.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sakin ol dodtum sinirlerini aldır bencr çünkü böyle giderse uyarı yiyebilirsin
iyi olur aslında mute yerim bir veya daha fazla zaman hem bu sayende mesaj atamam böyle boş mesajlarla da karşılaşmam streste yapmamış olurum.
Git gide görüyorum neden forumdaki yakın arkadaşlarımın çoğunun forumu bıraktığını.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işsizler zamanınızı boşuna harcayacağınıza gidin matematik,fizik öğrenin..

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu işsizler zamanınızı boşuna harcayacağınıza gidin matematik,fizik öğrenin..
iyi olur aslında mute yerim bir veya daha fazla zaman hem bu sayende mesaj atamam böyle boş mesajlarla da karşılaşmam streste yapmamış olurum.
Git gide görüyorum neden forumdaki yakın arkadaşlarımın çoğunun forumu bıraktığını.
Sakin ol dodtum sinirlerini aldır bencr çünkü böyle giderse uyarı yiyebilirsin
Bu konuda kime söyledin onu demiştim.

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

Tamam sakin olun Dünkü olayı size anlatıcam.
Bir şahıs büyük bir ihtimalle 9 yaşındaki kapitalizm kurbanı çocuk, arkadaşlarından ve internetten bulduğu küfürleri sırf kendine eğlence olsun ve biz sinir olalım diye böyle bir konu açtı hemde minecraft mühendisleri konusuna :/ tabikide sitenin emektarları ona bir güzel öğütler verdik ama her yazdığı birbiriyle uyumsuz ve saçmaydı bu yüzden Herkesin sinirlerini doruğa ulaştıırdı (bende çelik gibi sinirler vardır etkilenmedim profil resmimdeki yaratıktanda anlayabilirsiniz) bende sinirleri gevşetmek amaçlı bir konu açtım extendedfoxu ve kendimi oraya "photoshopladım" çünkü komik olucağını düşündüm, siz tekrar bu konuyu gündeme getirin diye DEĞİL!! İlk açtığım caps konusu ya bu yüzden kapandı ya da benim müthiş sansür yeteneklerimden kapandı.Lütfen bu konuyu tekrar açmayın her ne kadar sizi kışkırtsa da bu sadece onu güldürüyor