KralDerT
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
beki o zaman mesela wait .. second ile yapılabilir mi? Kasma filan olayı olur mu ?Execute console command "manuadd aaaa"
Olacak.
beki o zaman mesela wait .. second ile yapılabilir mi? Kasma filan olayı olur mu ?Execute console command "manuadd aaaa"
Olacak.
Bir veri oluştur. Her saat o veriye 1 eklesin ve 30 gün kaç saatse o zaman vipi biter. Lagda yapmaz. Ne demek istedğimi anlamadın heralde pcde olsam yazar atardım.[DOUBLEPOST=1433578245,1433540078][/DOUBLEPOST]beki o zaman mesela wait .. second ile yapılabilir mi? Kasma filan olayı olur mu ?
Edit:Bir veri oluştur. Her saat o veriye 1 eklesin ve 30 gün kaç saatse o zaman vipi biter. Lagda yapmaz. Ne demek istedğimi anlamadın heralde pcde olsam yazar atardım.
every 1 hour:
if {vip.%player%} to 730:
execute console command "/manuadd %player% oyuncu"
send "&cVipinin Suresi Bitti!"
broadcast "&c%player% &2Adli Oyuncunun Vipi Bitti."
else:
if {vip.%player%} is true:
add 1 to {vip.%player%}
peki diyelim server kapandı sonra açıldı sıfırlanırmı. + olarak kapalı kaldığı zamanıda kaydetmez demiBir veri oluştur. Her saat o veriye 1 eklesin ve 30 gün kaç saatse o zaman vipi biter. Lagda yapmaz. Ne demek istedğimi anlamadın heralde pcde olsam yazar atardım.[DOUBLEPOST=1433578245,1433540078][/DOUBLEPOST]
Edit:
Al benden sana bir örnek:
[DOUBLEPOST=1433578283][/DOUBLEPOST]@KralDerTPHP:every 1 hour: if {vip.%player%} to 730: execute console command "/manuadd %player% oyuncu" send "&cVipinin Suresi Bitti!" broadcast "&c%player% &2Adli Oyuncunun Vipi Bitti." else: if {vip.%player%} is true: add 1 to {vip.%player%}