Minecraft forgelu ve modsuz

kelek1103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar minecraftta forge lu yani modlu sekilde haritamda oynarken bir kerde modsuz gireyim dedim ve ayni haritaya modsuz girdim. Sonra tekrar modlu forge ile giris yaptigimda haritaya crash hatasi verdi ve modlarla ilgili yazilar vardi. Yardim ederseniz sevinirim[emoji18]
Sorun modlarin haritaya işleyememesi.

Son düzenleme:

kelek1103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Yok single player birde altinda daha yazilar var. Oyun acilsinda sorun yok sadece o 2 cesit girdigim haritaya girince bu hatayla karsilasiyorum.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harita;ya modun eşyalarıyla çakışıyo ,yada mod haritayı işleyemiyo.Başka haritaları deneyin.

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence hata modlarla standart minecraftın çakışmasıdır örneğin evinin altında modlarla ilgili bir şey var.Şimdi o haritaya modsuz girersen orası boş kalır ve minecraft onu hata olarak anlar haritayı bence yine modla oyna tavsiyem

kelek1103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen haklisiniz oyle oldu oralar bos kaldi ve degisik göründü harita eski modlu haline gelemeyecek degil mi peki ?

kelek1103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence hata modlarla standart minecraftın çakışmasıdır örneğin evinin altında modlarla ilgili bir şey var.Şimdi o haritaya modsuz girersen orası boş kalır ve minecraft onu hata olarak anlar haritayı bence yine modla oyna tavsiyem
Aynen oyle yaptim modlu oynuyorfum zaten bir kere modsuz girmistim oylesine sonra modluya gecince herseyim silinmis itemler felan modlar hala gozukmuyordu modlu girdigim halde

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen oyle yaptim modlu oynuyorfum zaten bir kere modsuz girmistim oylesine sonra modluya gecince herseyim silinmis itemler felan modlar hala gozukmuyordu modlu girdigim halde
bende bikez denemiştim ama öncedendi hexxit oynuyordum mc yi kapattım normal mcden girdim sadece mod olan itemlerim yok olmuş arkada buildcraft la ilgili bi şey vardı adını unuttum oda silinmiş sonra geri modla girdim modlu itemlerim yine yok :( :D

kelek1103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen [emoji18] kafamda tek soru kaldi bu emek verdigim harita geri donmez degilmi modlu sekilde ?