Bizzat yardımcı olanlar var forumadaSkript hocasımı olurmuş? Güldürdün![]()
İng 0Başlığa güldüm bea .d nese hiç youtube dan araştırdınmı ?[DOUBLEPOST=1433533666,1433533486][/DOUBLEPOST]buyur[DOUBLEPOST=1433533702][/DOUBLEPOST]Bölüm bölüm izlersin
Videoya kendini verirsen anlarsın hiç mi inglizcen yok :/ .Ordakileri internetten çevirsen daha iyi lezzet alırsın.Bizzat yardımcı olanlar var forumada
İng 0![]()
İngilizcem 0 ama skript'te yazılanları biraz biraz anlayabiliyorum nasılsaVideoya kendini verirsen anlarsın hiç mi inglizcen yok :/ .Ordakileri internetten çevirsen daha iyi lezzet alırsın.
İngilizcem 0 ama skript'te yazılanları biraz biraz anlayabiliyorum nasılsavideoya bakacağım Teşekkür ederim
![]()
Dün biraz uğraştım ve kısa bir kod yazdımSkript için İngilizce'ye zaten ihtiyacın yok, videoya da ihtiyacın yok. Buradaki örnek kodları inceleyerek sen de bir şeyler yapmaya çalış; gerisinde biz yardım ederiz..
on rightclick with a rotten flesh:
cancel event
remove a rotten flesh from player's inventory
chance of 1%
give 10 of diamond to player
on rightclick with a rotten flesh:
cancel event
remove a rotten flesh from player's inventory
message "Zombi Eti Ayiklaniyor."
chance of 1%
give 10 of diamond to player
message "Zombi Eti Ayiklaniyor."Dün biraz uğraştım ve kısa bir kod yazdım
Kod:on rightclick with a rotten flesh: cancel event remove a rotten flesh from player's inventory chance of 1% give 10 of diamond to player
Fakat mesaj ekleyince error veriyor.
Sorun nedir?Kod:on rightclick with a rotten flesh: cancel event remove a rotten flesh from player's inventory message "Zombi Eti Ayiklaniyor." chance of 1% give 10 of diamond to player