İnternetten mobil ödeme sistemi

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese selamun aleyküm. Arkadaşlar benim istediğim serverim bir internet sitesi olacak. Bu sitede siten kayıt bilgiler şifre değiş falan filan mobil ödeme ile vip alınabilecek. Ödeme gerçekleştiğinde itemler otomatikmen adamın envanterine gidecek ve vip vericek. Bunu ücretli veya ücretsiz yapabilecek birileri varmı?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
BatiHost=Kendine Alırsan %35 Komısyon Alıyo.BatiHosttaki Sunucuna Vermek Istıyosan %25 Alıyo!

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha yeni cozdum mantigini gayette güzel sunucumu tekrar aciyorum ve kullanicam

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardım eder misin mobil ödeme için? Ve adam ödeme yaptığında sunucuda otomatik eşyalar ve vip verilecek şekilde lütfen.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlara OnlineChatten Yada Teledon Numaralarindan Arayip Ben Sizin WebSite Odeme Sistemini Kullanma İstiyom Onlar Yardimci Olur.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Birader aynı sistemi bende arıyorum bence uzman birinden yardım al @onuraygntrr @UcanKofte Vb. aklıma gelen 2 si ama daha çok fazla kişii var.
Ama kolay bir şey diye biliyorum PhP ve MySqL bilgisi lazımmış.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birader aynı sistemi bende arıyorum bence uzman birinden yardım al @onuraygntrr @UcanKofte Vb. aklıma gelen 2 si ama daha çok fazla kişii var.
Ama kolay bir şey diye biliyorum PhP ve MySqL bilgisi lazımmış.

MySql bilgim var ama .php yok[DOUBLEPOST=1433611318,1433611302][/DOUBLEPOST]
Adamlara OnlineChatten Yada Teledon Numaralarindan Arayip Ben Sizin WebSite Odeme Sistemini Kullanma İstiyom Onlar Yardimci Olur.

Tamam kardeşim sağolasın.[DOUBLEPOST=1433611351][/DOUBLEPOST]
birde
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şuraya bir göz at eger yapamassan ozelden mesaj at!

Tamam bakayım hemen.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
son gonderdiğim çalışabilir ama iyi kullanılırsa :D[DOUBLEPOST=1433611834,1433611466][/DOUBLEPOST]sen server IP versene bi serverine giriim

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
son gonderdiğim çalışabilir ama iyi kullanılırsa :D[DOUBLEPOST=1433611834,1433611466][/DOUBLEPOST]sen server IP versene bi serverine giriim

Serverim yok şu an hamachi üzerinden ayarlıyorum.
<?php
$token="bizim verdiğimiz guvenlik kodu!";
$oyuncu =$_POST["user"];
$amount=$_POST["credit"];
Bizim verdiğimiz güvenlik kodu diyor orayı nasıl yapıcam ve;
$krediguncelle = mysql_query("Update VIP_TABLOSUNUN_ADI set transid=".$_POST['transid']."
VIP_TABLOSUNUN_ADI diyor orayı nasıl yapcam?