Merhaba arkadaşlar.Üzgünüm çok sık soru soruyorum ama gene işin içinden çıkamadım bir el atın
.
Bir redstone devresi kurdum ve redstone devresi elimdeki itemi test ediyor(Buraya kadar normal).Ama bundan sonraki komut bloğu nedense görevini yapmıyor.Yaptığı zamansa o komut bloğunu sıfırlamam gerekiyor(Şekil1).
Şekil 1:
Şekilde gösterdiğim komut bloğunun kodu şöyle:
tp Enfalx @e[name=P1,type=Villager] - - - /blockdata - - - {SuccessCount:0}
ama şöyle bir uyarı veriyor:
[11:47:21] You must specify which player you wish to perform this action on.
Oysa oyuncuyu belirtmişim orada "Enfalx" yazıyor...
Başka bir comparatör ile komut bloğunu kapatabilirim evet ama o zaman da o komut bloğunu bağladığım comparator takılı kalacak(Sürekli açık kalacak.).
Şu şekilde bir fikir geliştirdim(Şekil 2):
2.Komut bloğuna:
blockdata - - -7 {SuccessCount:0}
3.Komut bloğuna da:
http://blockdata - - -10 {SuccessCount:0} blockdata - - -10 {SuccessCount:0}
yazdım ve komut bloklarını sıfırladım.Ama böyle sistemler de çok büyük yer kaplıyor ayrıca komut bloğundan sonra clock yapmak için hem redstone comparator hem de redstone repeater gerekiyor.Neden kendi kendini sıfırlatamıyorum?
Bir redstone devresi kurdum ve redstone devresi elimdeki itemi test ediyor(Buraya kadar normal).Ama bundan sonraki komut bloğu nedense görevini yapmıyor.Yaptığı zamansa o komut bloğunu sıfırlamam gerekiyor(Şekil1).
Şekil 1:
Şekilde gösterdiğim komut bloğunun kodu şöyle:
tp Enfalx @e[name=P1,type=Villager] - - - /blockdata - - - {SuccessCount:0}
ama şöyle bir uyarı veriyor:
[11:47:21] You must specify which player you wish to perform this action on.
Oysa oyuncuyu belirtmişim orada "Enfalx" yazıyor...
Başka bir comparatör ile komut bloğunu kapatabilirim evet ama o zaman da o komut bloğunu bağladığım comparator takılı kalacak(Sürekli açık kalacak.).
Şu şekilde bir fikir geliştirdim(Şekil 2):
2.Komut bloğuna:
blockdata - - -7 {SuccessCount:0}
3.Komut bloğuna da:
http://blockdata - - -10 {SuccessCount:0} blockdata - - -10 {SuccessCount:0}
yazdım ve komut bloklarını sıfırladım.Ama böyle sistemler de çok büyük yer kaplıyor ayrıca komut bloğundan sonra clock yapmak için hem redstone comparator hem de redstone repeater gerekiyor.Neden kendi kendini sıfırlatamıyorum?
Son düzenleme: