[PLUGİN] -- Pluginler Hakkında Bilgi / Yardım / İstek -- [PLUGİN]

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Peki Bu 2sinin Video Karşılığı Varmı Çünkü SexyMotd Kullandığımda İçindekileri Editliyorum Reload Atıyorum Servera Girmeden Önce Gözüküyor , Ancak Girdikten Sonra Çıkış Yaptığımda Onu Görmüyorum :) şu an Serverimi Hamachisiz Bukkit server şeklinde açtım bundan kaynaklı OLABILIR MI ?
sexymotd kullanmadım, ama 2 motd olmalı biri oyuncu girmeden önce biri oyuncu girdikten sonra hamachiyle vs. alakası yok

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yani Neyi Öreniyorsun Konuyu Tam Açar mısın ? Detaylı Şekilde
sexymotd hakkına bir bilgim yok ama configde iki tür motd yeri olmalı diyorum biri oyuncu girince biri girmeden önce ( oyuncu girdikten sonra motdye oyuncu adını yazabiliyorsun %player% ile)
ServerListPlus öneriyorum hem bukkit hem bungee de çalışıyor

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sexymotd hakkına bir bilgim yok ama configde iki tür motd yeri olmalı diyorum biri oyuncu girince biri girmeden önce ( oyuncu girdikten sonra motdye oyuncu adını yazabiliyorsun %player% ile)
Peki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Üzerinden Deniyorum şu an İnşallah Uygun Olur Beklemede Kal :)[DOUBLEPOST=1433699043,1433698632][/DOUBLEPOST]
Yok Ya Bir Sonuç Alamıyorum JARI Atıyorum Ancak Dosyası Çıkmıyor Klasörü Çıkmıyor :) Çözüm Önerisi Olan !![DOUBLEPOST=1433699139][/DOUBLEPOST]
Peki
Üzerinden Deniyorum şu an İnşallah Uygun Olur Beklemede Kal :)[DOUBLEPOST=1433699043,1433698632][/DOUBLEPOST]
Yok Ya Bir Sonuç Alamıyorum JARI Atıyorum Ancak Dosyası Çıkmıyor Klasörü Çıkmıyor :) Çözüm Önerisi Olan !!
Aa 1DK Yaptım :) Çok Teşekkür Ediyorum Hayırlı Forumlar Herkese Yardımarlınızıdan DOlayıı !

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Peki
Yok Ya Bir Sonuç Alamıyorum JARI Atıyorum Ancak Dosyası Çıkmıyor Klasörü Çıkmıyor :) Çözüm Önerisi Olan !!
doğru sürümü indirdiğine emin misin ? Ben 1.8 deyim ve çalışıyor eğer 1.7 ysen eski sürümlere bak

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok Yok Sağol Enabled Etmemiştim :) Çok Sağol
Güzel kardeşim.
Eğer doğru dürüst ve ücretsiz bir motd plugini arıyorsan Player Count Message kullan diye kaç defa söylemem gerek.
Hem ücretsiz hemde AnimatedMotd original plugininin tüm özelliklerine sahip.
Sunucu sürümüne uygun olanını indir işte.

Player Count Message :

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim.
Eğer doğru dürüst ve ücretsiz bir motd plugini arıyorsan Player Count Message kullan diye kaç defa söylemem gerek.

Player Count Message :
Farketmemiştim Kusura bakma :) AnimatedMotd'nin spigotta Paralı Olduğunu Biliyorum Ancak Buna Benzer Bir Plugine Benziyor Peki Hangi Pluginler Destekleyici Olabilir Buna Protocolib kullanmam gereklimi

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farketmemiştim Kusura bakma :) AnimatedMotd'nin spigotta Paralı Olduğunu Biliyorum Ancak Buna Benzer Bir Plugine Benziyor Peki Hangi Pluginler Destekleyici Olabilir Buna Protocolib kullanmam gereklimi
Bildiğim kadarıyla bir extra plugin istemiyor. Ancak protocollib zaten her sunucuda bulunması gereken bir plugin diye düşünüyorum.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Güzel kardeşim.

Player Count Message :
Yalnız Player CountMessage 1.8.3 te çalışmıyor, ayrıca 1.8 de de ben çalıştıramadım :/