Ben de bilmiyorum.Başlayayım o zaman.
Birisi bana bu AteşNetwork işinin ne olduğunu tam olarak anlatabilir mi? (RPG sunucu gibisinden bir şeyler duymuştum ama nostalji konusuysa yavaş yavaş kapıya yöneleyim ben.) B)
Başlayayım o zaman.
Birisi bana bu AteşNetwork işinin ne olduğunu tam olarak anlatabilir mi? (RPG sunucu gibisinden bir şeyler duymuştum ama nostalji konusuysa yavaş yavaş kapıya yöneleyim ben.) B)
Aslında haklısın , sunucu kuruculuğu olması lazım , Yani mesela , Orta Online'nin kurucusu , Ateşnetwork . Ve Bir tür , Grup.
Nostalji olmadığını,sunucunun yeniden açıldığını fakat eskiyede dayandığını belirtmek isterim yaklaşık 2 yıl kadar eski![]()
Grup gibi bir şeyleri biliyorum ama şu anda aktif değil sanki.
Sohbet konusu olacaksa bir şeyler başlatman faydalı olur. "Ne güzel günlerdi..." gibi bir şeylerden bahsedersen o anıya ortak olanlar gelir ve konu canlanır. Yok eğer yeni açılacak sunucu ile ilgili fikirlerin hakkında konuşacaksan yine faydalı olur, "Şöyle şöyle olacakmış siz ne düşünüyorsunuz?" dersin ve diğerleri de fikirlerini belirtir.[DOUBLEPOST=1433707798,1433707726][/DOUBLEPOST]
"Açıl-" kelimesi geçmiş zaman eki mi almış yoksa gelecek zaman eki mi almalıydı?
Detaylı Merak Ediyor iseniz , @Hiracles'e Sormanız yeterlidir arkadaşlar.
Sunucu hakkında bilgi verirsek , Sunucu 2 yıllık geçmisi olan , RPG Bir sunucudur.
Benim hikayem bu sunucuda , Bir Süvari'nin kızı Olarak , Cesaretli ve Onurlu bir şekilde , Başına neler geleceğinin farkında olupta "Ben Olabilirim" Diyerek , Halk ve Konsey tarafından onaylanmış ,Daha sonra terfi ederek , Leydiliğe yükselmiştir , Ama bu süreçte , Leydi olduğu için Bazı rütbeleri Terhis edilmiştir.
Diyebiliriz.
"Benim hikayem"den sonrası örnek mi oluyor yoksa sunucudaki gerçek rolün mü?
Örnek . Hikayem , daha enterasan umarım.
"olacak"
Şimdi biz de mi hikaye yazacağız? B)
![]()
Sanırım öyle oluyor.