Şöyle bi herobrine modu olsa nasıl olur ?

Hangi herobrine daha iyi

• Çaktırmadan izleyen

Kullanılan: 2 66.7%
  • Önümüze korkulu karı çıkması gibimi

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar şu günümüzdeki herobrine modu bence çok kötü öyle sade tuzaklar bi an önümüze fırlaması filan onlar kötü olmuş bence ağaçların yada bi dağın tepesinde çaktırmadan izlese daha cool olurdu hem asıl herobrine öyle olur bence öyle olsaydı daha gergin olabilirdik.Böyle herobrine modu varmıdır sizce ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
En Son @Republican Sensei Sunucusunda Totoş Bir Herobrine PL Si Vardı İzliyordu Uzaktan Yüzüne Bakınca Kayboluyordu Onu Andırdı :p
Plugini Var Ama Modu Varmı Bilmiyorum :S

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Son @Republican Sensei Sunucusunda Totoş Bir Herobrine PL Si Vardı İzliyordu Uzaktan Yüzüne Bakınca Kayboluyordu Onu Andırdı :p
Plugini Var Ama Modu Varmı Bilmiyorum :S
Dostum halen açıkmı.Multiplayer singleplayer fark etmez ama onun heyecanını yaşamak istiyorum.Tam 1 yıllık alpha versiyonunda Herobrineyi 1 kez 2 saniyeliğine görmüştüm müthişti.İP biliyormusun.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dostum halen açıkmı.Multiplayer singleplayer fark etmez ama onun heyecanını yaşamak istiyorum.Tam 1 yıllık alpha versiyonunda Herobrineyi 1 kez 2 saniyeliğine görmüştüm müthişti.İP biliyormusun.
Geçen Yaz Açmıştı En Son Benzer Bir Plugin İle Yada Pl İsmini Öğrenip Kendin Local Açarak Oynayabilirsin