Saçınızın Uzunluğu ve Tipi

Kısa saç mı uzun saç mı

• Uzun hewal

Kullanılan: 49 72.1%
  • Kısa hewal

Kullanılan: 21 30.9%
  • Kel hewal

Kullanılan: 3 4.4%
  • Yarı-kel hewal

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    68

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Düz yattığında gözümü kapatacak boyutda.
Geriye doğru yatık,diken diken.
Benim de saçlarım geriye doğu yatıyor ama alnım büyük olduğundan biraz çirkin oluyor bir de sağa yatıyor sağa yatırınca süt çocuğu gibi oluyorum o yüzden sola yatırıyorum 10-15 dakika uğraşarak saçımı uzatırsam emolar gibi olurum amacım da o jsjsjj

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız herkes anime fotoğrafı oluyor.
Facebook'taki Hayal Ettiğim,Gerçekte olayına dönecek şimdi bu...

Ben Midorimayı Gördüğümden Beri Hep Onun ki Gibi Saç Uzatıyorum Oha Asaya bakıyorum tırnaklarımı törpülüyorum şans eşyaları almaya çalışıyorum.
Ama parmaklarımı bantlamıyorum o özelliği bi türlü yapamadım onun bantı farklı bir bant ve ben midorimanın özel kraliçe zıp zıp kalemini istiyorum

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dalgalı, düz durmayan, sağa yatık, orta uzunlukta. Öne uzatınca ağzıma kadar geliyor.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Aşırı uzun, düz, uçları dalgalı, genellikle ağzıma kaçıyor, 27 cm civarında.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aşırı uzun, düz, uçları dalgalı, genellikle ağzıma kaçıyor, 27 cm civarında.
Ne kadar süre uzattın saçlarını ya da özel bi' bakım yaptın mı hangi şampuanı kullandın ne kadar sıklıkla saçlarını yıkadın?
Uzundu ama kestirdim gördüğün gibi
Senin saçların sanırsam inceden kalına gidyor ve de dalgalı. Güzel saçın var*
Fakat kestirmekle hata etmişsin ben olsam zemine değene kadar uzatırım[DOUBLEPOST=1433754054,1433753943][/DOUBLEPOST]
Tipini söylemek çok zor bir dalagalı bir kıvircik bir düz hayvan gibi bişiy yani
Senin karışık maşallah dün banyoda benim de öyle oldu saçımı yıkadıktan sonra kıvırcıklaştı azıcık sudan geçirdim eski haline döndü bir de bazı yerler var ne kadar yıkasam da yıkayayım düzleşmişyor oralar bağımsızlığını ilan etmiş

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ne kadar süre uzattın saçlarını ya da özel bi' bakım yaptın mı hangi şampuanı kullandın ne kadar sıklıkla saçlarını yıkadın?

Senin saçların sanırsam inceden kalına gidyor ve de dalgalı. Güzel saçın var*
Fakat kestirmekle hata etmişsin ben olsam zemine değene kadar uzatırım[DOUBLEPOST=1433754054,1433753943][/DOUBLEPOST]
Senin karışık maşallah dün banyoda benim de öyle oldu saçımı yıkadıktan sonra kıvırcıklaştı azıcık sudan geçirdim eski haline döndü bir de bazı yerler var ne kadar yıkasam da yıkayayım düzleşmişyor oralar bağımsızlığını ilan etmiş
Şampuan çok önemli değil, yaklaşık 2 senedir uzatıyorum, bakım olarak ise ara sıra kestirmek gerekiyor sağlıklı uzaması için, haftada en az 4 kez yıkanırım.