- En iyi cevaplar
- 0
Anlatman için yalvaran yok?Bunu Burdaki Çocuklara Anlatıcak Değilim Yaşları Max 13![]()
Anlatman için yalvaran yok?Bunu Burdaki Çocuklara Anlatıcak Değilim Yaşları Max 13![]()
"Akıl yaşta değil baştadır" sözü ne güzel bir sözdür...Bunu Burdaki Çocuklara Anlatıcak Değilim Yaşları Max 13![]()
Laf Sokmaya Çalışırsında Seni Adam Yerine Koymassam Sıkıntı B)"Akıl yaşta değil baştadır" sözü ne güzel bir sözdür...
Sebebini biliyoruz ^,-Şampuan çok önemli değil, yaklaşık 2 senedir uzatıyorum, bakım olarak ise ara sıra kestirmek gerekiyor sağlıklı uzaması için, haftada en az 4 kez yıkanırım.
Yaşın 21 değilde tersi olabilir V**et gibi saçma işler peşinde sosyal medyayı takip eden testesteronu bol olan bir arkadışımızsın gibime geldiLaf Sokmaya Çalışırsında Seni Adam Yerine Koymassam Sıkıntı B)![]()
![]()
Yani sıkıntı senin şempanze iradene bağlı ha?Laf Sokmaya Çalışırsında Seni Adam Yerine Koymassam Sıkıntı B)![]()
![]()
Saçın uzama süresi kişiden kişiye göre değişiyor senin saçın sanki biraz fazla hızlı uzuyor gibi.Şampuan çok önemli değil, yaklaşık 2 senedir uzatıyorum, bakım olarak ise ara sıra kestirmek gerekiyor sağlıklı uzaması için, haftada en az 4 kez yıkanırım.
Sadece uçlarından aldırıyorumSaçın uzama süresi kişiden kişiye göre değişiyor senin saçın sanki biraz fazla hızlı uzuyor gibi.
Bu arada nasıl bi' kesim yapıyorsun söyler misin
Ne yazdığının farkında değilsin yani...Derken![]()
Anladım sağ olasın.Sadece uçlarından aldırıyorumKendi şeklinde uzuyor işte.[DOUBLEPOST=1433755713,1433755679][/DOUBLEPOST]
Ne yazdığının farkında değilsin yani...
Vurursunuz ama ölmessem sıkıntı büyükLaf Sokmaya Çalışırsında Seni Adam Yerine Koymassam Sıkıntı B)![]()
![]()
İki Dalgaya Vurduk Atar Üstüne Atar HayAnlatman için yalvaran yok?
Vurursunuz ama ölmessem sıkıntı büyük
Benim saçım koreli erkeklerinki gibi sadece biraz uzaması gerekKısa ve düZ '-'
Ben değilde en yakın arkadaşım saçının önünü sağa doğru yukarı eğiyor yere doğru yapınca cok tipsiz oluyor ve çok farklı gözüküyor sevgilisi görse terk eder dedik gördü sadece haykıra haykıra güldü