teşekkür ederim , American Bayraklı Yapmayı Denicem Bakalım Nasıl bir şey OlcakGüzelmiş, iyiymiş, devamı gelebilirmiş(Farklı renkler yapmayı dene)
Amerikan mıyız :'( Türk Bayraklı yap bir değişiklik olsunteşekkür ederim , American Bayraklı Yapmayı Denicem Bakalım Nasıl bir şey Olcak![]()
Türk Bayraklı Yapmayı Denedim Ama ay yıldız Olmuyor Sadece kırmızı Bi Kamyon Olarak GörünüyorAmerikan mıyız :'( Türk Bayraklı yap bir değişiklik olsun
Amerikan bayrağındaki yıldızlar ne oluyor o haldeTürk Bayraklı Yapmayı Denedim Ama ay yıldız Olmuyor Sadece kırmızı Bi Kamyon Olarak Görünüyor
Amerikan Bayrağının Desenini Yapıcam Sadece Yıldızlarını falan değilAmerikan bayrağındaki yıldızlar ne oluyor o haldeDenersen olur
Teşekkür EderimHarika !
stained clayın merdiven hali olmadığı için onlarla yaparsam tekerleğe benzemiyor renklerini daha deniyorum nasıl uyumlu olduğunuBrick yerine düz renk kullan, Stained Clay gibi.
Arka kısım uzat, renkleri de uyumlu hale getir. Bir de çit yerine duvar ya da Nether Çiti kullan. Daha hoş görünecektir +1
Teşekkür EderimÇok hoş olmuş. Yakışır
GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi