[ÇÖZÜLDÜ] Eklenti Decompile Etme - PlayerSkinChanger

S

sergun26

Ziyaretçi
Merhaba, şimdi "buğ yasakğ hülloğ" diyecekler gitsin öncelikle konudan.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eklentinin lisansı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CommandsExecutor sınıfının içinde:
Kod:
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN + "Skin changed with success.");
Kısmı var. Ben sadece bu kısmı kaldırmak istiyorum. Amacım eklentiyi çalmak değil. Sunucumda kullanacağım ve oyunculara bu mesajın gitmesini istemiyorum. Ancak Eclipse özürlüsü olduğum için iki buçuk saattir jd-gui ve Eclipse ile uğraşıyorum. Bir türlü yapmayı beceremedim, craftbukkit1.7.10.jar ve ProtocolLib'i referans kütüphane olarak ekledim. Ancak bir ton hata veriyor. Sadece şu üstte yazdığım satırı kaldırıp tekrar compile edip yollayabilecek arkadaş var mı?
@KRHN @Krumb069

KRHN tarafından çözülmüştür.

Moderatör tarafından düzenlendi:

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
İşinize karışmak gibi olmasın ama*
Mesela o kodu sahte uyarı yapabilirsin:
Kod:
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN + "Lütfen hile kullanmayanız; hile kullananlar süresiz banlanır");
Yada direk olarak boş gönderebilirsin (Ama bu seferde chatte boşluk çıkar :( )
Kod:
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN + "");
Alternatif çözümler

S

sergun26

Ziyaretçi
İşinize karışmak gibi olmasın ama*
Mesela o kodu sahte uyarı yapabilirsin:
Kod:
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN + "Lütfen hile kullanmayanız; hile kullananlar süresiz banlanır");
Yada direk olarak boş gönderebilirsin (Ama bu seferde chatte boşluk çıkar :( )
Kod:
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN + "");
Alternatif çözümler
Boş mesaj yollar, ben mesaj yollamamasını istiyorum. Ve eklentiyi açtım ancak proje olarak oluşturamadım.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Boş mesaj yollar, ben mesaj yollamamasını istiyorum. Ve eklentiyi açtım ancak proje olarak oluşturamadım.
Peki mesela kodun bi yerini bozarsan yani:
Kod:
sender(ChatColor.GREEN + "Skin changed with success.");
Gibi bi kısmını silersen plugin hatamı verir yoksa sadece o satırımı hata verir ?

S

sergun26

Ziyaretçi
Peki mesela kodun bi yerini bozarsan yani:
Kod:
sender(ChatColor.GREEN + "Skin changed with success.");
Gibi bi kısmını silersen plugin hatamı verir yoksa sadece o satırımı hata verir ?
:/
Hata vermez, ancak ben kaynak kodunu jd-gui'de görüntüledim, ama jd-gui üzerinde eklenti düzenlenmiyor. Tek tek kopyalayıp herşeyi oluşturup teker teker kopyalayıp yapıştırman gerekiyor. Ben 5-6 kere yaptım, ancak herşeyinde hata veriyordu.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
:/
Hata vermez, ancak ben kaynak kodunu jd-gui'de görüntüledim, ama jd-gui üzerinde eklenti düzenlenmiyor. Tek tek kopyalayıp herşeyi oluşturup teker teker kopyalayıp yapıştırman gerekiyor. Ben 5-6 kere yaptım, ancak herşeyinde hata veriyordu.
Düşündüğün kadar basit değil :D Özellikle çok sınıflı projelerde bu hiç kolay olmuyor ne yazık ki.