Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar skriptin son surumunu indirdim baya hata verdi plugin 1.8 icin uygun bi surumu varmi skriptin
Onu düzeltme sansimiz yokmuSadece bloklarda hata verir başka hata vermez.
Maalesef...Onu düzeltme sansimiz yokmu
Var. Modla gelen bloklarında çalışacağını düşünüyorum. aliases kısmından ayarlanabilinir.Onu düzeltme sansimiz yokmu
Virus total ile birlikre atarmısınskript 2 mi öyle bir şey diyorlar. bende var. istersen verebilirim.
Ne iyisi, 1.7.10'dayken ben daha iyiydi. 1.8'e geçtim 1.8 pluginleri bile çalışmıyor. Lag olup geçince otomatikmen çöküyor. Bir plugin çalıştığı halde otomatik çöküyor lag olmasa da. Çok sorunlu ve buglu.Spigot 1.8.6 1.7 den daha iyi
Sen yapamamışsındır pluginleri güncellemessen ayar yapmazsan tabii olmaz bende sorunsuzNe iyisi, 1.7.10'dayken ben daha iyiydi. 1.8'e geçtim 1.8 pluginleri bile çalışmıyor. Lag olup geçince otomatikmen çöküyor. Bir plugin çalıştığı halde otomatik çöküyor lag olmasa da. Çok sorunlu ve buglu.
chestshop hatasızSpigot 1.8 çok buglu daha build sürümünde. birçok plugin hatalı çalışıyor Spigot 1.8'de. Örneğin Chestshop 1.8 plugini bile.
Getspigot sitesindekini indirmicez mi? Yoksa yeni sürümleri mi mevcut? Build sürümlerini mi indirecez? Buna bir açıklık getirin ona göre düzeltem kaç aydır yaşadığım sorunu.Sen yapamamışsındır pluginleri güncellemessen ayar yapmazsan tabii olmaz bende sorunsuz
1.8 ve 1.8.3 versiyonları farklı bazı pluginlerde onu yanlış indirmişsindir[DOUBLEPOST=1433776780,1433776723][/DOUBLEPOST]
chestshop hatasız
getspigot tek sürüm sunuyor o da 1.8(ki onda da sorun yok)Getspigot sitesindekini indirmicez mi? Yoksa yeni sürümleri mi mevcut? Build sürümlerini mi indirecez? Buna bir açıklık getirin ona göre düzeltem kaç aydır yaşadığım sorunu.
Snapshot yani tam sürüm değil mi bunlar?getspigot tek sürüm sunuyor o da 1.8(ki onda da sorun yok)
spigotu normal build tools ile indiriyorsun ama öyle uğraşmak istemiyorsan burdan indir spigota build gelince en geç 1 güne buraya da geliyor(ben kullanıyorum):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
minecraft yeni sürüm çıkarınca spigot ta çıkarıyor 1.8 den 1.8.7 ye kadar var orda (tüm 1.8 ler girebilir tabi)Snapshot yani tam sürüm değil mi bunlar?