Dereceli Ban

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam sunucunda bazı oyuncular çok mu uyarı aldı ? onları bu skript sayesinde banlıyabilirsin.

Skript:

Kod:
command /pban <player> <text>:
    trigger:
        execute player command "/clear %arg 1%"
        wait 5 second
        execute console command "/ban %arg 1% %arg 2%"

command /gban <player> <text>:
    trigger:
        execute player command "/kill %arg 1%"
        broadcast "&2Admin komutu: &c%arg 1% &2Adli kisi olduruldu eger konumunu biliyorsan esyalarini alabilirsin. &e(Oldurulen kisi yasaklandi.)"
        wait 5 second

command /nban <player> <text>:
    trigger:
        execute console command "/msg %arg 1% &aBirdaha hata yapma :'=( &2[Yasaklanma sebebin: %arg 2%]"
        wait 5 second

Komutlar:
/pban <isim> <nedeni> şeklinde kullanılmaktadır.
Banlanan kişinin envanterindeki tum esyalar silinir ve kişiye 5 saniye sonra sistem tarafindan ban atilir.

/gban <isim> <nedeni> şeklinde kullanılmaktadır.

Banlanan kişiye kill çekilir.
Sunucu duyuru yapar;
"&2Admin komutu: &c%arg 1% &2Adli kisi olduruldu eger konumunu biliyorsan esyalarini alabilirsin. &e(Oldurulen kisi yasaklandi.)"
ve kişiye 5 saniye sonra sistem tarafindan ban atilir.

/nban <isim> <nedeni> şeklinde kullanılmaktadır.
Banlanan kişiye sistem tarafindan mesaj gönderilir;

"/msg %arg 1% &aBirdaha hata yapma :'=( &2[Yasaklanma sebebin: %arg 2%]"
ve kişiye 5 saniye sonra sistem tarafindan ban atilir.

Komut açılımları ve dereceleri:
/pban <-[Perfect ban] Çok kötü bir banminatör.

/gban <-[Grand ban] Emek yedirten bir banminatör.

/nban <-[Noob ban] Kişiye zarar vermeyen uyarı veren bir banminatör.

Son düzenleme:

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Harika ! Ancak günlük hayatta kulandığımız bazı kelimelerin arasınada sansür kaçıyor psikolog veya bisiklet vb. vb. onlara da mı uyarı veriyor tam anlamadm ?

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika ! Ancak günlük hayatta kulandığımız bazı kelimelerin arasınada sansür kaçıyor psikolog veya bisiklet vb. vb. onlara da mı uyarı veriyor tam anlamadm ?
Anlamadım? :D[DOUBLEPOST=1433785043,1433784869][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar skripti geliştirebilecek olan varsa /gban daki duyuru sisteminde şunu yapabilirse çok güzel olur
"Admin Komutu: %arg 1% adli kisi olduruldu oldurulen kisinin esyalarini alabilirsiniz. Kordinatlar: x:X y:X z:X (Oldurulen kisi sunucudan yasaklandi.)" gibi yaparsa çok güzel olur (Skripti yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anlamadım? :D[DOUBLEPOST=1433785043,1433784869][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar skripti geliştirebilecek olan varsa /gban daki duyuru sisteminde şunu yapabilirse çok güzel olur
"Admin Komutu: %arg 1% adli kisi olduruldu oldurulen kisinin esyalarini alabilirsiniz. Kordinatlar: x:X y:X z:X (Oldurulen kisi sunucudan yasaklandi.)" gibi yaparsa çok güzel olur (Skripti yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum)
Arkadaş diyor ki "Bisiklet kelimesi içinde bir küfürcük var, ona da ban atıyor mu bu mekanizma?"
İyi düşünülmüş, beğendim bu arada.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu rpgde ''1vs1 gel *****'' diyenlere karşı kullanabilsek çok güzel olur..._.
O kelimeleri bir dosyaya kaydedilmeli bence :) adam "1vs1 gel lan" diyorsa sistem bunu kaydedicek ve adminlerde /1vs1ve*edleri komutunu girerek kimler o yaziyi yazmis görecek sence nasil :D
/1vs1ve*edleri
1vs1 listesi;
[İsim]: lan XXX gelsene arenaya 1vs1 atak yiyorsa
[İsim]: Yiyorsa gelsene lan 1vs1 e