Korkunçlu Karı Linkleri Yasaklansın

Sizce yasaklanmalımı ?

• Yasaklansın

• Yasaklanmasın

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
@MantisWrath senin açtığın bir site vardı, linkte korkunçlu karı olup olmadığını kontrol ediyordun. *Tam senlik konu*
Şahsen link engellenemediği sürece-Ki bir link değiştirilerek tekrar yüklenebilir, durduramazsınız-bu olaylar bitmez, engellemek içinse ani dalgaboyu değişimlerini ölçen bir sistem-Yapanı görmedim- ve ses frekans-şiddetini ölçen bir başka sistem daha ekleyeceksiniz bu foruma ki epilepsi hastaları forumda böyle linklere tıkladığında özel uyarı alsın, onu da yapmayacak kadar üşengeç adminlerimiz olduğuna göre hiç uğraşmayın ^^
Hayır ben uyarı veren bi sistem yapılsın demiyorum; kurallara bununla ilgili bi kural eklensin ve yapanlar uyarı alsın istiyorum.
Çok şeymi istiyorum :alay:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun için bir tarayıcı eklentisi falan yapılabilir aslında. Ayrıca bilgisayara tam odaklanmayın ben öyle yapıyorum özellikle yeni site açılırken rahatça oturuyorum çıkınca yavaşça, bağırmadan hay ben senin diyorum o kadar tepkim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cezası bulunan bir suçtur. Biraz araştırma yaptım ve edindiğim bilgilere göre Bilişim Suçları çerçevesinde bu olay ''Korkutma,İntihara Yönlendirme,Rahatsız Edici İçerik,Tehdit'' kısmına giren bir durum. Bu tür içerikleri paylaşan kişilere, sitelere (sahiplerine) verilecek ceza yaklaşık olarak 1000-2000 YTL arası para cezasıdır. (Durumlara göre değişebilir.)
Örneğin;
Herhangi bir flash oyun oynayacaksınız diyelim. Eğer oyunun adı mesela ''Ormanda Macera'' olarak kaydedilip, kişiye yine mesela Slender-Man
oyununu oynattıracak ise bu suçtur. Fakat oyunun adını ''Slender-Man'' olarak kaydedildiyse ve siz bu oyunu oynadıysanız ceza verilemez. Çünkü başlıkta oyunun içeriği verilmiş ve hatta oyunun başlangıcında özellikle ''+18,Kulaklıklarınızı takın!'' gibi içerikler var ise suç hafifler veya ceza verilemez. Oyunun sahibi yapıtının içeriğinden bahsetmiş ve göstermiş ve hala siz oyuna giriyor iseniz bu sizin suçunuzdur. Başta uyarıldınız çünkü.
Kısacası içerikleri araştırabilme ve bilgi edinebilme hakkına sahipsiniz, göz göre göre bunu yaparsanız sizin hatanız olarak kabul edilir.[DOUBLEPOST=1433793624,1433793337][/DOUBLEPOST]Bu arada bu tür durumlar için;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.