TTNET NEDEN BÖYLE

ErcanErdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADSLAR AYLIK 70 LİRA SINIRSIZ TTNET BAĞLANTIM VAR. FAKAT SADECE AYDA 1 KEZ ÇOK HIZLI OLUYOR ODA 1 GÜNDE HIZI BİTİYOR -(HİÇBİR OYUN VEYA BAŞKA BİŞEY İNDİRMEME RAĞMEN) CS:GO OYNUYORUM PİNGİM Bİ ANDA 622 VEYA DAHA ÜSTÜ OLUYOR TTNET NEDEN BÖYLE ŞEREFSİZİLİK YAPIYOR !!1[DOUBLEPOST=1433791806,1433791674][/DOUBLEPOST]edit: 360P Film bile izleyemiyorum ...en geç 15 dk beklemem lazım 1 part izlemek için .

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İnternetine Bağlanan Veya Senden Başka Kulanan Varmı ?
Yoksa 1 Günde Akk Dolması İhtimali Yok :p
İnternet Hızı Konusunda Fiber Altyapısı Nasıl Bilemem Ama Pek Cazip Gelmiyor
1Gbit İnternet Bağlattırıp Ayda 500 TL Verecek Bütçen Varsa Kurtulursun Bunlardan :p

ErcanErdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Internetime başka kimse bağlanmıyor sadece bilgisayarımdan ben kullanıyorum.Internet 'den bek anlamam yardımncım olurmusunuz neden böyle yav ?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Internetime başka kimse bağlanmıyor sadece bilgisayarımdan ben kullanıyorum.Internet 'den bek anlamam yardımncım olurmusunuz neden böyle yav ?
doping dede aynı şey 4-5 gün sorunsuz 300 gb yi aşarsa hızı düşer diyorlar ama 4-5 gün sonra hiç oyun indirmeden sadece tf2 mc css oynuyorum hemen yavaşlıyor ping 900 lere geliyor 16 gblik internet taşınmadan önce iyiydi 8gb ydi kasmıyordu şimdi taşındık 16 gb ama yinede çok ping oluyor

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Forumda küfür yasak, özür dilerim kelimesini silmeni öneririm.
Ben de sınırsız 70 tl TTnet'liyim. Sınırsız olmasına rağmen belirli bir kota veriyorlar her kullanıcıya, hatta görmüşsündür belki, ara sıra internet sayfası açınca "3mps'ye düştü" yazar. Sınırsız kelimesi TTnet için "Kota dolunca az internetle devam et" oluyor. Yani TTnet'in varsa bir gün boyunca sürekli internet başında olduğun zaman internet hızı düşüyor.
Not: 360p ile maksimum 30 saniye bekleyerek açılıyor bütün videolar, sende sorun olabilir. Müşteri hizmetlerini arayarak internet hızını ölçtürüp hediye ekstra internet kazanma ihtimalin var. Tabi eğer şansın varsa, çoğu zaman yapmıyorlar ^^

ErcanErdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Superonline malesef mahallemizden geçmiyor :/ Ankarada oturmama rağmen :( Ankara'nın tam ortasındayım...

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Her konuda söylüyorum söylemeyede devam edicem :(
Ttnet verdiğiniz paraya göre çalışır bu şikayet konuları dışarılarda yıllardır açılıyor ama hiçbirşey değişmiyor :(

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim ülkede (!) iki tür kota var. Normal erişim kotası ve adil kullanım kotası. Normal kotan dolunca bağlantın kopar. Adil kullanım kotan dolunca hızın düşer.
Zannetmeyin CS:GO TF2 az kota harcıyor. Her tikte oyun onlarca paket gönderip alıyor ve Minecraft gibi saniyede 20 tik olan bir oyunda bile bizim gibi 6 - 7 saat aralıksız oynayanlara kota giriyor. Malumunuz hız düşüyor. Tabii başka nedeni de var. Bu adil kullanım ile aynı nedenli. Yani, oku devamını.
Adil kullanım kotasının var olma sebebi alt yapının adil (!) kullanılmasıdır. Yani biz komşu isek ben full hd filim izlersem senin bağlantı yavaşlar. Hata bütün mahallenin bağlantısı yavaşlar. Bu nedenle dünyaca oluşturulan çözüm, İnternet kullanımına sınırlama getirmek olmuş, yani adil kullanım. Türkiye gibi bir yerde bu çok önemli çünkü alt yapımız malum. Yani bir neden bu olabilir. İkinci neden ise dünyanın hiçbir yerinde görünmemiş Türk dahilerin adil kullanım mantığına kurban olmuş olman olabilir.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye bize soruyon ara onlara sor neden yavaşladığını öğren. 4-5 yıl önce SuperOnline da yeni bir pakete geçmiştik. 24Mbit 250 GB Kota mı ne vardı sanırım. 1 Hafta içerisinde kotamız dolduğu için hızı 1 mbite düşürdüler. Aradık sorduk meğer upload kotası da varmış 4 gb mi ne. özür dilerimlik yapıyorlar 250 GB Download kotası 4 gb upload kotası mı ne. Paketi alırken ondan bahsetmemişlerdi ama. Her neyse senin de belki öyle bir sebeptendir belki upload kotasını aşıyorsundur falan. Biz bilemeyiz sadece tahmin edebiliriz. En iyisi arayıp sorman