Hayatınızda gereksiz bulduğunuz bir şey ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
wowu kötüleyip çakmasını oynayan fakirler :lol::lol:
wowa çok iğrenç diyolar sonra çakması olan metin2 4story falan oynuyolar ahahaha kafa 1 milyon :lol::lol::lol::lol:
Sadece Tek Sefer Satın Almayla Oynanan Bir Oyun Olsa Wow Oynayabilirim Belki Ama Her Ay İnternet Faturası Öder Gibi Oyuna Para Vermek Saçma Geliyor Gözüme Ve Bu Yüzden Wow Bana Göre Değil Ve F2P Bir Oyunla Karşılaştırmak Saçma Bir Yaklaşım Para Vermekten Çekinen Gidip Oynar Ama Sen Gidipte Wow U Kötüleyenler Wildstar Oynuyor Deseydin Anlayabilirdim[DOUBLEPOST=1433794187,1433794059][/DOUBLEPOST]
Onlarda Hiç Olmazsa Pc Toplattırıp Sistem Tavsiyesi Yapıyorlar Hiç Olmazsa Hazır Kasa Tavsiye Etmiyorlar :p

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Tek Sefer Satın Almayla Oynanan Bir Oyun Olsa Wow Oynayabilirim Belki Ama Her Ay İnternet Faturası Öder Gibi Oyuna Para Vermek Saçma Geliyor Gözüme Ve Bu Yüzden Wow Bana Göre Değil Ve F2P Bir Oyunla Karşılaştırmak Saçma Bir Yaklaşım Para Vermekten Çekinen Gidip Oynar Ama Sen Gidipte Wow U Kötüleyenler Wildstar Oynuyor Deseydin Anlayabilirdim[DOUBLEPOST=1433794187,1433794059][/DOUBLEPOST]
Onlarda Hiç Olmazsa Pc Toplattırıp Sistem Tavsiyesi Yapıyorlar Hiç Olmazsa Hazır Kasa Tavsiye Etmiyorlar :p
Yapanları da gördüm :'(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yapanları da gördüm :'(
Aslında Onlarda Phoenix Oblivion Tanıtımını Gören Herkes 3500 - 4000 TL Bütçe Sistem Tavsiyesi Konularına Toplasan Bu Kadar Ucuza Toplayamazsın Git Phoenix Al Tarzı Yorumlarla Dolmaya Başladılar
Birde Şu Saçmalık Çıktı Pentium Bir İşlemci Aldırıp İ5 E Rakip İşlemci Diye Geçirmeye Başladılar Millet 1500 Tl Civarı Her Sistemi Bunu Takar Oldu Neymiş OC İle İ5 Civarıymış i5 e Para Vermeye Deymezmiş Falan :p

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Onlarda Phoenix Oblivion Tanıtımını Gören Herkes 3500 - 4000 TL Bütçe Sistem Tavsiyesi Konularına Toplasan Bu Kadar Ucuza Toplayamazsın Git Phoenix Al Tarzı Yorumlarla Dolmaya Başladılar
Birde Şu Saçmalık Çıktı Pentium Bir İşlemci Aldırıp İ5 E Rakip İşlemci Diye Geçirmeye Başladılar Millet 1500 Tl Civarı Her Sistemi Bunu Takar Oldu Neymiş OC İle İ5 Civarıymış i5 e Para Vermeye Deymezmiş Falan :p
Kağıt üzerinde lütfen .s

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu kahve altlıkları yani birde burada 1tl fiyatına kazık atıyorlar onun yerine al yıpranmış kağıdı koy geçsin :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
nasıl becerdin acep?
hiçbir fikrim yok. Doktor kırılır dedi 10 yıl sonra ağrıyla kendisini belli eder dedi.
Bana kalırsa ilk okuldayken oynadığım zımba oyununda bir keresinde kuyruk sokumuma gramponla sağlam bir tekme yemiştim ve hiçbir eklemim bir kaç saniye hareket edememiştim yere düştüm ve inanılmaz bir acısı vardı nefes alamıyordum vs. vs. 10 - 15 dk sonra geçmişti acısı O zaman oldu herhalde.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sıkıcı işler yapmak

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi