Çılgın oyuncu serveri çoşturuyor :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ya Ben Bir Sunucuda Böyle Trollüğüne Saçmalarken Tabi Bu Kadar Abartmıyordum Adam Yetki Verdi :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Çılgın admin oyuncuları çıldırtıyor :D
Çoğu Sunucularda Böyle Tabi Bu Kadar Abartmadan Yetkili Olanlar Var Açan Kitle Bunlara İnanıpta Yetki Veriyorsa Oyuncuyu Değil Yönetimi Suçlamalılar Önce Bir Soracaksın " Say *** " Diye :p

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu Sunucularda Böyle Tabi Bu Kadar Abartmadan Yetkili Olanlar Var Açan Kitle Bunlara İnanıpta Yetki Veriyorsa Oyuncuyu Değil Yönetimi Suçlamalılar Önce Bir Soracaksın " Say *** " Diye :p
O yüzden faction sunucuları batıyor. Bir adam para kazanmak için açıyo, ama bir halt bilmediği için adam arıyo. Adam daha minecrafta yeni başlamış, abi ben 500 swde adminlik yaptım bana op ver diyo.Adamda kanıp alıyo, sw 2 güne kapanıyo.

kralizeh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O yüzden faction sunucuları batıyor. Bir adam para kazanmak için açıyo, ama bir halt bilmediği için adam arıyo. Adam daha minecrafta yeni başlamış, abi ben 500 swde adminlik yaptım bana op ver diyo.Adamda kanıp alıyo, sw 2 güne kapanıyo.
sonra niye türkiye gelişmiyo :sadasd

umut_

En iyi cevaplar
0
Sunucuda PMC den Build Fotoları Atıp Ben Mimarım Diye Sunucuda Yetkili Olup Wap Yap Dediğinde Sadece Set Ve Walls Çekip Warp Yapmasına Rağmen Hala Sunucuda Yetkili Olarak Kalmaya Devam Eden Kişiler ve Bu Sunucuları Yöneten Kişilikler Varken Ne Beklersinki :p

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda PMC den Build Fotoları Atıp Ben Mimarım Diye Sunucuda Yetkili Olup Wap Yap Dediğinde Sadece Set Ve Walls Çekip Warp Yapmasına Rağmen Hala Sunucuda Yetkili Olarak Kalmaya Devam Eden Kişiler ve Bu Sunucuları Yöneten Kişilikler Varken Ne Beklersinki :p
Geçen bir servere gittim, 2 admin olayım yardım edeyim dedim can sıkıntısından. Adam 1 günde 3 builder aldı. Adamlar daha toprak ev bile yapamıyo.Server kapanana kadarda builder kaldılar. Kurucuda build işlerini bana verdi ben yaptım :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bu arada resimdeki zdodger adlı kişinin ilk mesajına bakın. (Atmin bana op verrrrrr!)