- En iyi cevaplar
- 0
Forum kafayı buluyor artık. Eski heyecanı gitti. Moderatörlerin bir kısmı sınava hazırlandığı için emekliye ayrılmış zaten. Gruplar geri gelecek diye bekliyorum ben de, bir nebze olsun eski günlere dönülebilir mi diye.
Forumda bu kadar saçma insan oldukça forum da saçma olur tabii.Forum kafayı buluyor artık. Eski heyecanı gitti. Moderatörlerin bir kısmı sınava hazırlandığı için emekliye ayrılmış zaten. Gruplar geri gelecek diye bekliyorum ben de, bir nebze olsun eski günlere dönülebilir mi diye.
vel-et deme.Bu forumda yaşı kuçuk olup iyi işler yapnlarda var. Yaşı buyuk olup @TanerTekinTr gibi piçclerde varMinecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
sosyal medya hesaplarıma girmiyorum bileLütfen onlarin yeri ask.fm
Ergenlerle alaklı bir belgesel seyredelim.
1.5.2 ne güzeldi.Sanırsam bu konudaki hesabı sağlam kalan azınlıktan biriyim. Durumu az buçuk özetleyeyim :
(Not versiyonu vakit belirlemek için verdim)
Eskiden (Minecraft Versiyonu Olarak 1.2.5 - 1.5)
TÜM forumlarda eğlene biliyorduk.
Üyeler mutluydu aramızda kötü insanlar olsa da forumun tadı pek bozulmuyordu.
Çoğu sunucu güzel idi ben de şahsen çoğu amatör sunucudan zevk alıyordum.
Forumda güzel bir muhabbet ortamı vardı fazla küfreden yok idi.
Şimdi (1.6 - ... )
• Benim gibi eski üyeler ya gruplarda ya da bilgilendirici forumlarda ya da Genel Sohbet / Kafe'de ya da Konu Dışı / Genel'de toplanmış durumdalar.
• ...
• Durumu sanırsam bu konudaki herkes biliyor (Sunucular)
• Minecraft Genel gibi çok kullanılan forumlar ağzına kadar gereksiz konu dolu!
aynen nerede o günlerGeçen yıl forumdan biraz ayrılayım demiştim, o sırada gelmişsin sen :/
Moderatörler olduğu yerde tökezliyor, etraf çocuk çoluk dolmuş durumda ve eski kullanıcılar isyanda, yani evet buralar mahvoldu
2013 Parlak çağından selamlar, ben geçmişe dönüyorum ://
Kardeşim dün @faketaxidriver gördü konu açtım bedava oyun kodları dağıtıyordum adamın biri p***s resmi attıMinecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
sizin Tekkit Server Noldu Sorması AyıptırTabikide hayır.![]()
Öldü*Kardeşim dün @faketaxidriver gördü konu açtım bedava oyun kodları dağıtıyordum adamın biri p***s resmi attı[DOUBLEPOST=1433854505,1433854352][/DOUBLEPOST]
sizin Tekkit Server Noldu Sorması Ayıptır![]()