Cahil Üyeye Java Öğretin :(

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Halkı Ben zRedDragon.Bu Gün Forumun En Cahil Üyesi Olduğumu Söylüyorum ve Java Öğretmeni Arıyorum.İlla ki Java Öğretmeni Değil Java Öğrenim Kursuda Önerebilirsiniz.Şimdiden Cahil Üyeye Java Öğretmeni Lazım :(

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Java ve JavaScript arasındaki temel farklar:
  • Java bir OOP programlama dilidir, Java Script bir OOP komut listesi oluşturma dilidir.
  • Java, sanal makinede veya tarayıcıda çalışan uygulamalar oluşturur, JavaScript kodu sadece tarayıcıda çalıştırılır.
  • Java kodunun derlenmesi gerekir, JavaScript kodları metinlerden oluşur.
  • Farklı eklentiler gerektirirler.
  • Javascript öğrenmek için HTLM bilgiside gerektirir.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Java her ne kadar çok zor bir dil olmasa da, ilk önce daha kolay dillerden başlamanı öneririm. Kolay dillerin komutları ve akılda kalması da kolay olur.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu Söyleyeyim Ben Senden 1 Sene Önce C# ve C++ Öğrenmeye , Blender3D ve Unity Öğrenmeye 7 Ay Çabalamış Adamım :D[DOUBLEPOST=1433850549,1433850517][/DOUBLEPOST]Sonuç:Kalın Kafa Bilgi Geçirmedi.
._. Ozaman neden kendine cahil diyorsun.Öğrenemedinmi ? :olgun: Ayrıca ben 2013 den beri öğremeyi planlıyordum.Zaten forum 2013 de üye oldum :S

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
._. Ozaman neden kendine cahil diyorsun.Öğrenemedinmi ? :olgun: Ayrıca ben 2013 den beri öğremeyi planlıyordum.Zaten forum 2013 de üye oldum :S
Evet.Öğrenemedim :/ Şuanda Öğrenmeye Kalkışamam Çünkü Devletimiz Sağolsun TTneT e 6 Ay Önce Başvuru Yaptık Bütün Bina Fakat Gelmedi.1-2 Ay İçinde Gelmezseler Mahkemeye Vericez.Devletimiz Madem AltYapıyı vs Yapmıyorsunuz Özel Şirketlerinde Yapmasına İzin Vermiyorsunuz Vatandaş Kabak Gibi Ortadamı Kalsın ? Hem Bizim Binanın Sağında , Solunda , Önünde ve Arkasında İnternet Var.Bu Ne Saçmalıktır Yahu ?![DOUBLEPOST=1433850846,1433850782][/DOUBLEPOST]
Sen 2015 de Üye Olmuşsun Diye Yazıyor :D:Fd:f:Fd

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.Öğrenemedim :/ Şuanda Öğrenmeye Kalkışamam Çünkü Devletimiz Sağolsun TTneT e 6 Ay Önce Başvuru Yaptık Bütün Bina Fakat Gelmedi.1-2 Ay İçinde Gelmezseler Mahkemeye Vericez.Devletimiz Madem AltYapıyı vs Yapmıyorsunuz Özel Şirketlerinde Yapmasına İzin Vermiyorsunuz Vatandaş Kabak Gibi Ortadamı Kalsın ? Hem Bizim Binanın Sağında , Solunda , Önünde ve Arkasında İnternet Var.Bu Ne Saçmalıktır Yahu ?![DOUBLEPOST=1433850846,1433850782][/DOUBLEPOST]
Sen 2015 de Üye Olmuşsun Diye Yazıyor :D:Fd:f:Fd
Ben 2014 den beri öğreniyorum zaten.Kafa geçiriyor.Seninki gibi kalın kafalı değilim :D Eski hesabım : @_Spiderus_ :S 2013 de üye oldum kısaca

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 2014 den beri öğreniyorum zaten.Kafa geçiriyor.Seninki gibi kalın kafalı değilim :D Eski hesabım : @_Spiderus_ :S 2013 de üye oldum kısaca
Benim Kafada Kalın Değil.Sadece Öğrenmeye Vakit Ayıramadım.Günde 30 Dk Fln Vakit Ayırabiliyordum.O Nedenle Anlayamadım.Sonra 2014 de Blenderle Unity Öğrenmeye Kalkıştım.Türkçe Dersleri Olmadığı İçinde Gavurları Anlamıyordum.Unity ninde 25% ni Öğrenmiştim.Hatta Oyun Yapayım Derken Komşu Ülkelerimizden Biriyle Arkadaş Oldum.Azeriydi Kendisi ve Çok Yardım Severdi.Günde En Az 2 Saat Konuşurduk.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aslında java basit. Sadece çok pis yorulduğun için bırakırysun. kötü bir java bilgim olmasına rağmen 1 gün uğraşla öğrenediğim kodlar hayla aklımda duruyor. Tek yapacağın şey üşenmemek. Ama üşenip bırakırsın 4 ten sonra fln.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında java basit. Sadece çok pis yorulduğun için bırakırysun. kötü bir java bilgim olmasına rağmen 1 gün uğraşla öğrenediğim kodlar hayla aklımda duruyor. Tek yapacağın şey üşenmemek. Ama üşenip bırakırsın 4 ten sonra fln.
İlk Önce Skript Öğreneceğim Ardından Java.LegendWH de Yarım Yamalak Ders Veriyor.Sen Bana Skript Öğretebilirmisin ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Skripti unut kolaya kaçma. Sana en mükemmel ve kalıcı olan yöntemi söyliyim; deneme-yanılma yöntemi. Videolar izle anlamasan bile yaptığını yap ilk başta zerre kadar bilmeyeceksin ne yaptığını daha sonra yazdığın kodların mantığını kavramaya çalış farklı videolarla pratik yap devam et. Kod haznen artacaktır kendi eklentini kodlayabilecek kadar. Ama bir anahtar daha var; ingilizce. Neden mi; bir yazar araştırmacı olmalıdır. Malum türkçe kaynaklar epey az illa ki yabancı kaynaklar gerek ve bunun için yabancı dil gerek. Dediklerimi uygulayabilirsen zirve yakındır. Bu azim ve arzuyla ufkun açık, başarılar.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skripti unut kolaya kaçma. Sana en mükemmel ve kalıcı olan yöntemi söyliyim; deneme-yanılma yöntemi. Videolar izle anlamasan bile yaptığını yap ilk başta zerre kadar bilmeyeceksin ne yaptığını daha sonra yazdığın kodların mantığını kavramaya çalış farklı videolarla pratik yap devam et. Kod haznen artacaktır kendi eklentini kodlayabilecek kadar. Ama bir anahtar daha var; ingilizce. Neden mi; bir yazar araştırmacı olmalıdır. Malum türkçe kaynaklar epey az illa ki yabancı kaynaklar gerek ve bunun için yabancı dil gerek. Dediklerimi uygulayabilirsen zirve yakındır. Bu azim ve arzuyla ufkun açık, başarılar.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, ben birçok Event'ı deneme yanılmayla buldum. Hem video izlemekten çok daha eğlenceli hem de videdakiler akılda kalmıyo. Yalnız registery işlemlerinde deneme yanılmayı pek tavsiye etmem [emoji16]

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi