[1.8]Fırın Jeneratörü - Tek Komut Bloğu

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere yeni bir icadımı göstereceğim. Öncelikle, bu icat üzerinde yaklaşık 2 haftadır çalışıyordum. Çünkü bir sorunum vardı, en sonunda çözemediğimden bu forumda sordum ve çözümünü aldım. Asıl çözümü veren @Noneedthanks 'e çok teşekkürler.
İcada geçelim; normalde fırına kömür, tahta vs. koymadan çalışmaz. Ancak bu sistemi kurduktan sonra sistemdeki tabelaya sağ tıklayarak alacağınız Fırın Jeneratörünü fırının üzerine koyduğunuz zaman fırın çalışır. Birden fazla jeneratör aynı anda çalışabilir, bu sayede server'larda kullanılabilir.
Bu arada YouTube kanalıma abone olursanız sevinirim.
Kod:
Kod:
/summon FallingSand - -2 - {Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{Riding:{TileEntityData:{Command:"/fill -2 --1 -2 --2 -3 -14 minecraft:stained_glass 5 hollow",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/fill -2 --2 -2 --2 --2 -14 minecraft:stained_hardened_clay 3",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/fill -1 --2 -3 --1 -2 -13 air",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/fill -1 --3 -12 --1 --1 -12 redstone_block",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"summon FallingSand --1 -3 -11 {Riding:{Riding:{TileEntityData:{Command:\"/gamerule commandBlockOutput false\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},TileEntityData:{Command:\"/gamerule logAdminCommands false\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},id:\"FallingSand\",Block:\"iron_block\",Time:1}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"summon FallingSand --1 -2 -13 {Riding:{Riding:{TileEntityData:{Command:\"summon FallingSand -1 -1 --10 {id:\\\"FallingSand\\\",Block:\\\"redstone_block\\\",Time:1}\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},TileEntityData:{Command:\"/tellraw @a [\\\"\\\",{\\\"text\\\":\\\"Yapan: MixBrain (Alıntı Değildir)  -  Youtube Kanalım: Fakir Oyuncular (Bu yazıya tıklayarak gidin)\\\",\\\"color\\\":\\\"blue\\\",\\\"clickEvent\\\":{\\\"action\\\":\\\"open_url\\\",\\\"value\\\":\\\"https://www.youtube.com/channel/UCJ95s_FkyBF7dQkCg8N8r5A\\\"},\\\"hoverEvent\\\":{\\\"action\\\":\\\"show_text\\\",\\\"value\\\":{\\\"text\\\":\\\"Tıklayarak Gidin\\\"}}}]\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},id:\"FallingSand\",Block:\"iron_block\",Time:1}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"summon FallingSand -0 -1 -11 {Riding:{TileEntityData:{Command:\"fill --2 -3 -3 -2 -3 --9 minecraft:stained_hardened_clay 3\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},id:\"FallingSand\",Block:\"iron_block\",Time:1}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/summon FallingSand --1 -2 -3 {Riding:{TileEntityData:{Command:\"/fill -1 - - -1 -2 -7 stone\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},TileEntityData:{Command:\"/execute @e[type=Endermite] - - - /summon ArmorStand - -1 - {CustomName:\\\"Jenerator\\\",CustomNameVisible:1,Small:1,Equipment:[{},{},{},{},{id:redstone_ore,Count:1}],DisabledSlots:2039583}\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/summon FallingSand -1 -1 -3 {Riding:{TileEntityData:{Command:\"/fill --1 - - --1 -2 -7 redstone_block\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1},TileEntityData:{Command:\"/execute @e[type=ArmorStand,name=Jenerator] - - - /replaceitem block - --1 - slot.container.1 minecraft:stick 1 10 {display:{Name:\\\"Fırın Jeneratörü\\\"}}\",id:\"Control\"},id:\"FallingSand\",Block:\"command_block\",Time:1}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/setblock - --6 -1 wall_sign 2 0 {Text1:\"===============\",Text2:\"{text:\\\"Yok\\\",color:\\\"dark_red\\\",clickEvent:{action:run_command,value:\\\"/fill -2 -1 - --2 --3 -13 air\\\"},extra:[{text:\\\" etmek\\\",color:\\\"black\\\"}]}\",Text3:\"için tıklayın\",Text4:\"===============\"}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/setblock - --8 -1 wall_sign 2 0 {Text2:\"\\\"Almak\\\"\",Text3:\"\\\"İçin\\\"\",Text1:\"{\\\"color\\\":\\\"green\\\",\\\"clickEvent\\\":{\\\"action\\\":\\\"run_command\\\",\\\"value\\\":\\\"/give @p minecraft:spawn_egg 1 67\\\"},\\\"text\\\":\\\"Jeneratörü\\\"}\",Text4:\"\\\"Tıklayın\\\"\",y:4,x:409,z:754,id:\"Sign\"}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/setblock - --10 -1 wall_sign 2 0 {Text2:\"\\\"MixBrain\\\"\",Text3:\"\\\"\\\"\",Text1:\"\\\"Yapan:\\\"\",Text4:\"\\\"\\\"\",y:4,x:410,z:754,id:\"Sign\"}",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/fill - --12 - --1 -2 - air",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},TileEntityData:{Command:"/fill --1 --13 - --1 --1 - redstone_block",id:"Control"},id:"FallingSand",Block:"command_block",Time:1},id:"FallingSand",Block:"redstone_block",Time:1}
Video:
İcat kesinlikle alıntı değildir ve benimdir, (Ç)alıntı yapmayınız.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş :). Bu arada o texture hatası veren yakıt bir fidan veya bir çubuk mu?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence biraz mantıksız olmuş.
Düşünsene hiçbir şey vermeden bir şey alıyorsun.
Ama şöyle olsaydı;
Yere 2-3 item atıp craftlayabilseydik ve
fırının üzerine koyduğumuzda o armorstand'in kafası oynasaydı yani;
ArmorStand'in ömrü olsaydı mesela her 30 saniyede bir o kafasındaki clayin rengi kırmızıya doğru gitseydi.
İşte;
ilk başta yeşil
sonra sarı sonra da kırmızı gibi
ve kırmızı olunca bir tellraw gelseydi
Bildirim gibi yani ve o ArmorStand kırılsaydı.
ve 50% bir ihtimalle de altındaki fırını kırsaydı çok güzel olurdu.
Böyle biraz saçma olmuş.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca o yumurtanın adını değiştirmeliydin.

Ne biliyim bir lore falan ekleseydin.
---------------------------------------------------------
Neyse fazla uzatmadım iyi günler!

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence biraz mantıksız olmuş.
Düşünsene hiçbir şey vermeden bir şey alıyorsun.
Ama şöyle olsaydı;
Yere 2-3 item atıp craftlayabilseydik ve
fırının üzerine koyduğumuzda o armorstand'in kafası oynasaydı yani;
ArmorStand'in ömrü olsaydı mesela her 30 saniyede bir o kafasındaki clayin rengi kırmızıya doğru gitseydi.
İşte;
ilk başta yeşil
sonra sarı sonra da kırmızı gibi
ve kırmızı olunca bir tellraw gelseydi
Bildirim gibi yani ve o ArmorStand kırılsaydı.
ve 50% bir ihtimalle de altındaki fırını kırsaydı çok güzel olurdu.
Böyle biraz saçma olmuş.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca o yumurtanın adını değiştirmeliydin.

Ne biliyim bir lore falan ekleseydin.
Neyse fazla uzatmadım iyi günler!
Serverda para ile satılabilir.
Aslında 2dk çalışıp silinecekti de score_enerji_max deyince hata oldu o yüzden yapamadım :/
Yumurtanın adını da değiştirdim ama her nedense tek komuta geçince bozuldu ama EnderMite doğunca isimle doğuyodur bunu da ArmorStand'e çevirirken [name=Endermite] demiştim ordan anladım :)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 2dk çalışıp silinecekti de score_enerji_max deyince hata oldu o yüzden yapamadım :/
Yumurtanın adını da değiştirdim ama her nedense tek komuta geçince bozuldu ama EnderMite doğunca isimle doğuyodur bunu da ArmorStand'e çevirirken [name=Endermite] demiştim ordan anladım :)
Oyuncular sadece commandBlock,kodlar veya redstone'a önem vermiyorlar aynı zamanda görsel ve mantık da arıyorlar.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
max diyemezsin score_skor_min=minumum skor yada score_skor=maksimum skor

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Max kullanabilir;
score_isim_min=,score_isim_max=,score_isim=
min=Minimum
Max=Maximum
score_isim==belli bir sayı olduğunda.

bak şimdi maximum diye bir şey yok belli bir sayı diyede bir şey yok belli bir sayı yapmak istiyorsan şunu yap score_skor_=1,score_skor_min=1
zaten buda kanıtı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: