oolliiee123
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Speed Art Yada Bilgisayar çiziminde profesyonel orayan skypeden eklesin
Skype Adı: oolliiee1231
Skype Adı: oolliiee1231
Tasarımda İyi İsen Skype Adını Atabilirsin![DOUBLEPOST=1433883264,1433883208][/DOUBLEPOST]Skype Adı: oolliiee1231
İyi Abone Gelmesi İçinzaten 452 abone var(mış).Ne gerek var ki tasarımcıya :/
özel derken nerden?Merhaba @oolliiee123 ben sana bir tasarımcı arkadaşı önerebilirim o sadece senin istedigin adam tek yaptıgı tasarımdır ve emin ol onun bir hayranıyım ve çok başarılı bir insan oldugundan eminim ********** turquality ve new day new game için kapak fotografını o yaptı suan 2036 abonesi var fiyatı 20 liraya yapıyordu diye hatırlıyorum kapagı ama belki abone takası felan ister bir şey yapar istiyosan sana skypesini verebilirim kanalı jaxgraphicdesign skypesini istiyosan özele gel veriyim konuş onlan?
Mesaj demek istemiştim adamın tasarımları benim hoşuma gidiyor çünküözel derken nerden?
Bu Arada Kusura Bakma Ama Ben kanalıma Tasarımcı Arıyorum Para İle İlgisi Olmayan :IMerhaba @oolliiee123 ben sana bir tasarımcı arkadaşı önerebilirim o sadece senin istedigin adam tek yaptıgı tasarımdır ve emin ol onun bir hayranıyım ve çok başarılı bir insan oldugundan eminim ********** turquality ve new day new game için kapak fotografını o yaptı suan 2036 abonesi var fiyatı 20 liraya yapıyordu diye hatırlıyorum kapagı ama belki abone takası felan ister bir şey yapar istiyosan sana skypesini verebilirim kanalı jaxgraphicdesign skypesini istiyosan özele gel veriyim konuş onlan?
Pardon Ben Sana Tasarım Satanlardan Söylemiştim Ama Belki Abone Takası Yapar Diye Konuş DicektimBu Arada Kusura Bakma Ama Ben kanalıma Tasarımcı Arıyorum Para İle İlgisi Olmayan :I
Abone Takasımı? Abartma kardeş :/[DOUBLEPOST=1433885269,1433885190][/DOUBLEPOST]Pardon Ben Sana Tasarım Satanlardan Söylemiştim Ama Belki Abone Takası Yapar Diye Konuş Dicektim
Neyse YakşamlarPardon Ben Sana Tasarım Satanlardan Söylemiştim Ama Belki Abone Takası Yapar Diye Konuş Dicektim
Demek İstedigim Kanalınızda Birbirinizin Reklamı Felan Böyle bir şey Oldugunu Bi Ara Görmüştüm[DOUBLEPOST=1433885319,1433885286][/DOUBLEPOST]Abone Takasımı? Abartma kardeş :/
YakşamlarAbone Takasımı? Abartma kardeş :/[DOUBLEPOST=1433885269,1433885190][/DOUBLEPOST]
Neyse Yakşamlar![]()
O Bedava Yapmaz Adam Ciddi İş YapıyorDemek İstedigim Kanalınızda Birbirinizin Reklamı Felan Böyle bir şey Oldugunu Bi Ara Görmüştüm[DOUBLEPOST=1433885319,1433885286][/DOUBLEPOST]
Yakşamlar
Ama Adamın Emeğine Değer O Paralar Çünkü Güzel Tasarımları VarO Bedava Yapmaz Adam Ciddi İş Yapıyor![]()
sonra bakarımAma Adamın Emeğine Değer O Paralar Çünkü Güzel Tasarımları Var
Konu yeri yanlış...sonra bakarım