[İSTEK] Skript İle Koyduğu Blokları Kaydedip..

Ne Vereyim Abime?

• Davık Döner + Ayran

• İskender + Kola

• Et Döner + Ayran (Hiç Sevmem Hem Pahalıda :D)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
H

HardCore2

Ziyaretçi
Merhaba Dostum. Ben Survival Server Açacağım Ve Claim Kullanmak İstemiyorum :) Gariptir Ki Yasal Yollar İle Editleyemediğim Geliştiremediğim Şeyleri Kullanmayı Sevmiyorum Plugin Gibi :)
Bir Komut Olmalı Örnek Olarak /test Arkadaş Bu Kodu Yazdıktan Sonra Koymuş Olduğu Blokların Tamamı Kaydedilecek Ve 1 Dakika Sonra Deaktif Edecek Yani Kodu Yazdıktan 1 Dakika Sonra Koyduğu Bloklara Set Atılmayacak. Kaydedilen Blokların Tamamı Oyuncuya Yetkilendirilecek Ve Ondan Başkası Kıramayacak Bu Blokları. Bunu Nasıl Yapabiliriz?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut bloklarıyla :)
Şaka bir yana,aslında bazılarını kullanabilirsin ve yasallar.Çünkü minecraft bir open source oyun,o yüzden minecraft üzerine her türlü değişiklik uygulanabilir.Asıl bukkit gibi server client'lerinin kaldırılmasının sebebi ise Mojang'ın orijinal serverlerinin değerini arttırması,ama asla başaramayacak :).

H

HardCore2

Ziyaretçi
Şaka bir yana,aslında bazılarını kullanabilirsin ve yasallar.Çünkü minecraft bir open source oyun,o yüzden minecraft üzerine her türlü değişiklik uygulanabilir.Asıl bukkit gibi server client'lerinin kaldırılmasının sebebi ise Mojang'ın orijinal serverlerinin değerini arttırması,ama asla başaramayacak :).
:D okumadım ama haklısın :D , bu arada skypedan engelledin sanırım beni :p

S

sergun26

Ziyaretçi
Minecraft open source olsaydı korsan kullanabilirdin.[DOUBLEPOST=1433886218,1433886170][/DOUBLEPOST]
:D haklısın, bu arada skypedan engelledin sanırım beni :p
Herkesten engel yiyorsun, sebebini de biliyorsun. Hesabını paylaşıyorsan da bu senin suçundur.