Mahalle Oyun (-iOS- Minecraft PE Kanalımız)

sukulo1036

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Yeni açmış olduğum bu kanalda sadece Minecraft PE paylaşımları yapacağım.iOS MOD-EKLENTİ tanıtımları yapacağım.ONLİNE SERVERLERİ tek tek gezmeye ve Tanıtmaya başladım.İlerde ÇEKİLİŞ yapmayı düşünüyorum.Tek gereken sizin desteğiniz.Eğer hala abone olmadıysan aramızda 1 kişi eksiktir.
LİNKE TIKLA KANALA ABONE OL VE BU MACERAYA SENDE KATIL...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
en baş da asla kanalına bakmam burası hemen üye ol reklam at yeri değil eğer hesabı yeni açıp forumda yeniyim diyorsan hoş geldin fakat reklam yapıp gideceksen lütfen böyle uygunsuz davranışlar yapmayın kanalın ismi de kafadan sıkma bir şey ifade etmeyen bir şey olmuş.

sukulo1036

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle görüşün için teşekkürler.Fakat YouTube 'da Minecraft üzerine binlerce oyun kanalı var.Farkındaysan hepsinin değişik ve anlamsız isimleri var.Benim kanalımın ismi sana göre anlamsız olabilir.Saygı duyarım.Ama kanal ismi kanal kalitesini değiştirmez bence.İyi günler.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle görüşün için teşekkürler.Fakat YouTube 'da Minecraft üzerine binlerce oyun kanalı var.Farkındaysan hepsinin değişik ve anlamsız isimleri var.Benim kanalımın ismi sana göre anlamsız olabilir.Saygı duyarım.Ama kanal ismi kanal kalitesini değiştirmez bence.İyi günler.
bana kalırsa değiştirir iyi forumlar dilerim tabii forumdan çekip gitmeyeceksen.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kanal ismiyle alakası yok ama cidden de buraya sadece bir reklam bırakıp çekip gitmek için geldiysen cidden de kanalına girmeye gerek yok, bize karşı tavrını öğrenmiş oluyoruz zaten.

sukulo1036

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok buraya reklam için gelmedim arkadaşlar.Artık hep burdayım.Burda Türk serverlerini kanalımda tek tek tanıtıcam.Baktığım kadarıyla arkadaşlarımız hep forum sitelerinde duyuru yapıyorlar serverlerle ilgili fakat gerekli ilgi yok.Belki kanalımda paylaşınca onlarada bir katkım olur.Yazdığım gibi online serverleri tek tek gezmeye başladım ve gezicem.3 tane yabancı tanıttım artık full Türk serverlerimizi tanıtacağım hem burdaki arkadaşlarımızada yardımcı olacağım.[DOUBLEPOST=1433947859,1433947795][/DOUBLEPOST]
bana kalırsa değiştirir iyi forumlar dilerim tabii forumdan çekip gitmeyeceksen.
Bende değiştirmeyi düşündüm fakat arkadaşlarım bırak kalsın dediler sizin önerileriniz varsa lütfen söyleyin?