- En iyi cevaplar
- 0
Bende biliyorum kank ama bir düşün bakalım bu şeyi nasıl ifade edebilirdin bunun dışında?istemsiz bir gülüş geldi öyle cümleler kurma kank![]()
Bende biliyorum kank ama bir düşün bakalım bu şeyi nasıl ifade edebilirdin bunun dışında?istemsiz bir gülüş geldi öyle cümleler kurma kank![]()
sende haklısınBende biliyorum kank ama bir düşün bakalım bu şeyi nasıl ifade edebilirdin bunun dışında?![]()
Düzleştir kank?Sacım uzun degil uzatinca kivircik oluyorum yardim edin
Onu da mı biz söyleyek...Düzleştir kanka?
Bu yorumun sahibinin öldüğünü iddia eden kişinin öldüğünü iddia eden kişi ölmüştür.' Alıntı:Sacım uzun degil uzatinca kivircik oluyorum yardim edin
Söylemek zorunda değilsin yani.Onu da mı biz söyleyek...
Dur bunun hakkında gece muhabbeti açayım konuya/muhabbete katılacak olan kişiler yaşadıkalrı en korkunç oalyları veya kabuslarını falan anlatsınlar?korkunclu bi konumu acsak sokucam şaçina basina simdi gece gece
sakın kestirme ben o hatayı yaptım istediği kadar kestir desin türbanlılar rahat girebiliyorda bizim saçımız mı sıkıntı oluyor eğer hoca kestir derse hocam benim dinim saç uzatmayı gerektiriyor dersinBenimki hoca bu saçını kestirde gel diyecek kadar uzun ve kıvırcık beni bonusun reklamına alicaklar
LenovoA3300-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkokuldayken her ay okul tıraşı oluyordum o anlar geldi aklıma sülfürik asit içesim geldi şimdisakın kestirme ben o hatayı yaptım istediği kadar kestir desin türbanlılar rahat girebiliyorda bizim saçımız mı sıkıntı oluyor eğer hoca kestir derse hocam benim dinim saç uzatmayı gerektiriyor dersin