(Çok Lazım Skript Developerim Diyenler) Yapın Birşeyler...

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Ben SonGazi . Nitrado . Net Sunucusunun Sahibiyim Ancak Sürekli Bot Sladırısı Ve Diğer Survival Sunuculardan Sıkıldım Çakma Lobi Eklemek İstiyorum Ancak Nasıl Yapac ağımı Bilmiyorum İnternette BeyaZzenci Adlı Arkadaşın Skriptini Gördüm Onu Nasıl Yapacagımı Bulamadım :S Bana Tam Olarak Atabilirseniz Çok SEVİNİRİM Birde Anlatırsanız tabii ki Herkeze Teşekkürler...

Son düzenleme:

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Axel102 2 Gündür Bu Skript Bu Pluginmidir Onu Ariyorum Kafan Darma Dağınık Lütfen Konuyu Kirletmeden Yardımcı Olursanız Sevinirim Anlayamadığım Nokta Şu >
Adam Kodlar Veriyor Ben O Kodları Nasıl Ekleyecegim :D + BeyaZzencinin Konusunda Cok İğrenc Buglu Vs Yazmıssınız
Gerçekten K.Byin 2 Gündür Uyuyamiyorum Yanlıslık Olmus...

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza Skript, WildSkript ve AuthMeSkAddon eklentilerini indirin, sunucuyu başlatın. Yukarıdaki kodu bir .sk dosyasına yapıştırın ve o dosyayı plugins/Skript/scripts kısmına atın. Ardından sunucuda "/sk reload CakmaLobi" komutunu girin.
Sunucunuzda /sahtelobi <aktarılacak sunucu> komutunu girin. her şey hazır.

Bunları Yaptığımızda her şey Olucakmıdır Birde DeathLight Çok Teşekkürler Skypeniz Varsa Eklemek Görüşmek İsterim Sizinle...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza Skript, WildSkript ve AuthMeSkAddon eklentilerini indirin, sunucuyu başlatın. Yukarıdaki kodu bir .sk dosyasına yapıştırın ve o dosyayı plugins/Skript/scripts kısmına atın. Ardından sunucuda "/sk reload CakmaLobi" komutunu girin.
Sunucunuzda /sahtelobi <aktarılacak sunucu> komutunu girin. her şey hazır.

Bunları Yaptığımızda her şey Olucakmıdır Birde DeathLight Çok Teşekkürler Skypeniz Varsa Eklemek Görüşmek İsterim Sizinle...
"ilkersatiroglu1" Ekleyebilirsiniz.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Axel102 2 Gündür Bu Skript Bu Pluginmidir Onu Ariyorum Kafan Darma Dağınık Lütfen Konuyu Kirletmeden Yardımcı Olursanız Sevinirim Anlayamadığım Nokta Şu >
Adam Kodlar Veriyor Ben O Kodları Nasıl Ekleyecegim :D + BeyaZzencinin Konusunda Cok İğrenc Buglu Vs Yazmıssınız
Afedersinde şu yazılarını düzgün yaz moralimi bozdun "Hersey Bası Büyük Severim Nokta Şu > + :D İgrenc"

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Afedersinde şu yazılarını düzgün yaz moralimi bozdun "Hersey Bası Büyük Severim Nokta Şu > + :D İgrenc"

1. Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek

Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez
Lütfen forum kurallarını okuyun.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

1. Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek

Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez
Lütfen forum kurallarını okuyun.
Dalge geçmedim düzgün yazarmısın diye soru sordum sadece ne olduğunu belirttim

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Yapamadıysan İstersen Yardım Ediyim

Skype Ekle
TheMatrax06