faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
istedikleri kadar kestir desinler öyle bir hakları yokİlkokuldayken her ay okul tıraşı oluyordum o anlar geldi aklıma sülfürik asit içesim geldi şimdi
istedikleri kadar kestir desinler öyle bir hakları yokİlkokuldayken her ay okul tıraşı oluyordum o anlar geldi aklıma sülfürik asit içesim geldi şimdi
Valla artık kestirirsem allah bin belamı versin o derecedeyim bir şey de diyemezler sanane benim saçımdan batıyor mu sana hwalistedikleri kadar kestir desinler öyle bir hakları yok
Öhöm öhöm. Neden arkamdan konuşuyorsunuz hanfendi?
Valla ben mutlu olurdum saçlarımdan dolayı beni kız sananlar olursa mutlu olurum arkamı dönerim bum erkek çıktı karşımdaki kişi rektEhh... Uzun, hemde gereksiz bir şekilde FAZLA UZUN (Ama hoşlanıyorum.). Hatta hatırlıyorum 6 yaşlarında falanken saçlarım omzuma kadar geliyordu. En kötüsü ise bir gün balkondan sarkarken bir tane teyze bana "Sarkma kızım sarkma!" demişti. O gün utancımdan odadan çıkamamıştım
...
Kabusumda @DeathLight ın pp deki Garı ile yaptığımı gördümDur bunun hakkında gece muhabbeti açayım konuya/muhabbete katılacak olan kişiler yaşadıkalrı en korkunç oalyları veya kabuslarını falan anlatsınlar?
O anlamda iyi de bir erkeğe "Kız!" diye hitap edilmesi iyi değil (di). Zaten benim sebepsiz yere duygulanma gibi bir piskolajik (Yanlış yazdım kesin :/.) sorunum var. Ani piskolajik değişimler yaşayabiliyorum. O zaman ne olurdu bana düşün :/...Valla ben mutlu olurdum saçlarımdan dolayı beni kız sananlar olursa mutlu olurum arkamı dönerim bum erkek çıktı karşımdaki kişi rekt
Sen şanslısın![]()
MetalcimisinEhh... Uzun, hemde gereksiz bir şekilde FAZLA UZUN (Ama hoşlanıyorum.). Hatta hatırlıyorum 6 yaşlarında falanken saçlarım omzuma kadar geliyordu. En kötüsü ise bir gün balkondan sarkarken bir tane teyze bana "Sarkma kızım sarkma!" demişti. O gün utancımdan odadan çıkamamıştım
...
Tövbe de 0_0...Metalcimisin
Bro o bana da oluyorO anlamda iyi de bir erkeğe "Kız!" diye hitap edilmesi iyi değil (di). Zaten benim sebepsiz yere duygulanma gibi bir piskolajik (Yanlış yazdım kesin :/.) sorunum var. Ani piskolajik değişimler yaşayabiliyorum. O zaman ne olurdu bana düşün :/...
Bro o bana da oluyorO anlamda iyi de bir erkeğe "Kız!" diye hitap edilmesi iyi değil (di). Zaten benim sebepsiz yere duygulanma gibi bir piskolajik (Yanlış yazdım kesin :/.) sorunum var. Ani piskolajik değişimler yaşayabiliyorum. O zaman ne olurdu bana düşün :/...
Bro uzun saçların var ama metal dinlemiyosun pardon ama kürd müsünTövbe de 0_0...
İlginç bir burç özelliğiymiş :/.[DOUBLEPOST=1434009364][/DOUBLEPOST]Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın[DOUBLEPOST=1434009265,1434009234][/DOUBLEPOST]
Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın" denildiğinde direk kız moduna geçebilirim uzun saç istememin bir nedeni bu :3[DOUBLEPOST=1434009299][/DOUBLEPOST]
Bro uzun saçların var ama metal dinlemiyosun pardon ama kürd müsün![]()
Benim "kürt" olduğumu mu soruyorsun? (Eğer kürt arkadaşlar varsalar yanlış anlamasınlar. Tartışma çıkarmak istemem.)Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın[DOUBLEPOST=1434009265,1434009234][/DOUBLEPOST]
Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın" denildiğinde direk kız moduna geçebilirim uzun saç istememin bir nedeni bu :3[DOUBLEPOST=1434009299][/DOUBLEPOST]
Bro uzun saçların var ama metal dinlemiyosun pardon ama kürd müsünRahatsız ettiysem özür dilerim
Artık "salaq mısın ayy özür dilerim mısın" yerine direk kürd diyorum kürt müsün demiyorum sana :3İlginç bir burç özelliğiymiş :/.[DOUBLEPOST=1434009364][/DOUBLEPOST]
Benim "kürt" olduğumu mu soruyorsun? (Eğer kürt arkadaşlar varsalar yanlış anlamasınlar. Tartışma çıkarmak istemem.)
Neyse, böyle konularda pek şakaya gelmem ben. Daha fazla uzatmayalım...Artık "salaq mısın ayy özür dilerim mısın" yerine direk kürd diyorum çünkü o özelliklere sahipler hani kürt müsün demiyorum sana :3
Haklsın.Neyse, böyle konularda pek şakaya gelmem ben. Daha fazla uzatmayalım...